Mit kap a gyermeked Karácsonyra? Mennyi idős?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 08:26
1/13 anonim válasza:
Hintát, fejlesztő játékokat. 10 hónapos lesz akkor.
2/13 anonim válasza:
Kislányom szeptemberbe lett 2. Nagyon szereti a Jégvarázst, ezért kap 2 babát. Meg megablocks építőkockákat is kap.
3/13 anonim válasza:
6 éves fiú. Tőlünk szülőktől Lego Batmant.
Nagyszülőktől nem tudom, az nekem is mindig meglepi. :)
4/13 anonim válasza:
11,5 hónapos lesz. MegaBlocksot, tanulóasztalt, dömpert, golyópályát, fotelt, fürdőjátékot. Erről tudok a családban :) egyetlen kisgyerek, mindenki őt kényezteti egyelőre.
5/13 anonim válasza:
5 hónapos lesz mesekonyvet kispoharkat es cumis uveg melegentartot kap.
6/13 anonim válasza:
5 éves nagylány lego friends, ruhák (bár azoknak tuti nem fog örülni, de muszáj), filcek, ceruzák, zsírkréták minden mennyiségben, mert azokat meg imádja.
2 éves kiscsaj nyomda, gyurma meg pár baba.
7/13 anonim válasza:
1 éves múlt: sí overalt (ha esetleg megtanulna télen járni), fejlesztő játékot és bilit.
8/13 anonim válasza:
Akkor lesz 3,5 hónapos, kutyushugit, meg kiságyra zongorát.
9/13 anonim válasza:
3,5 éves. A Sylvanian házához kap kiegészítőket, meg babázáshoz játék étkészletet. Meg könyveket és diafilmeket.
Az apjától Celestia hercegnőt kap (póni).
A nagyszülőktől még nem tudom, az a rész csak körvonalazódik.
10/13 anonim válasza:
A fiunk decemberben lesz 2,5 éves, tőlünk egy nagy repülőtér szettet kap, anyutól gyerekszintetizátort, apuéktól barkácskészletet, keresztanyámtól valamilyen gyurmás, járműves játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!