Tapasztaltatok már olyat, hogy ha valaki megnézi a babátokat utána mindig olyan nyűgös, sírós, nem alszik? Hisztek a szemmel verésben?
az én babám meg kimondottan megijed egy embertől, mindig elsírja magát, ha jön, vagy ha csak a közelben van és pont tekintetébe esik
viszont nem lesz nyugtalan ettől egésznap és később sem, csak addig
serintem a babákon közvetlenül jön ki mindig minden, nincs olyan, hogy "késleltetett hatás"
Fuuu nalunk is ez van! Konkretan ott tartok, hogy lassan nem merem elvinni sehova, mert akkor is nagyon sir, aztan itthon is borzaszto nyugos.
Legutobb szomszedban voltunk, mert a nagyobb lanyom joban van a szomszed kisfiuval. Es a baba eloszor csak nyugos volt, utana itthon vigasztalhatatlanul sirt, ebbe aludt bele. Masnap anyoshoz mentunk, ott is nyugos volt, majd itthon megint vigasztalhatatlanul sirt. Aztan nagyobb lanyom elkapott egy virust az oviban es nem tudunk sehova menni. Azota semmi baj nincs a babaval! Eloszor azt hittuk a foga miatt csinalja, de rajottem, hogy nagyon nem. Meg Nurofent is adtam szegenynek. Es nem tudom mit csinaljak mar vele... Azt nem lehet, hogy mindig itthon legyunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!