Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet? Ti tapasztaltatok...

Mitől lehet? Ti tapasztaltatok hasonlót? Éjjelente a 2 hónapos babám 2-3x szopizik, és utána, mielőtt visszaaludna, hörög, feszíti magát, nyom, olyan mintha kakilni vagy szelelni próbálna.

Figyelt kérdés
Hasgörcsei miatt infacolt, majd gripe watert adtam, a görcs megszünt, de azóta folyamatosak ezek a "nyomás" ingerek ami miatt nehezen alszik vissza. Nappal szinte semmi. Olyan jó lenne megoldani, mert végre úgy látom ő is többet aludna (már3 1/2 óránként cicizik)és nekem is jól jönne egy kis pihenés.
2009. jún. 5. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyanez voltnekünk is. nem tudtam mit csinálni amikor 3 hónapos lett elmúlt. tudom hogy mindenhol ezt hallod én is utáltam, mert most akartam rajta segíteni, de ez van. nekünk az espumisan segített valamennyit.
2009. jún. 5. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
gyártya a kakit ,probáld olyankor lábával tornáztatni nekünk akkor rögtön kedves arckifejezést mutatott.És szelelt.
2009. jún. 5. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez volt...már azt hittem akkor,hogy sosem lesz vége.Mindig csak éjszaka csinálta ezeket a nyögéseket...de azután abbahagyta...szinte egyik napról a másikra!!Mondták nekem azt is,hogy a hangját is kezdi gyakorolni,és ezért nyögdécsel...vagyis a torokhangokat gyakorolja....nem tudom,de az a lényeg,hogy nyugi,hamarosan elmúlik nálatok is!!

5 hónapos kicsi fiú anyukája

2009. jún. 5. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!
2009. jún. 5. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!