Mitől lehet ez a fajta pirosság a popsin?
Kislányom popsija a nyílásnál egy kb. ujjnyi részen, szabályos ívben piros. Semmilyen krém nem mulasztotta el eddig, értem itt pl. Sudocrem és doktornő által írt kétféle gyógyszertárban kikevert kenőcs.
Találkozott már valaki ilyennel? Mitől lehet?
Hali!
Van egy nagyon jó krémem, amit doktornő szokott nekünk receptre írni. Ha szeretetnéd kipróbálni, megírom Neked e-mailben az összetevőket.
Az első válaszolónak üzenem, hogy természetesen szeretném kipróbálni, várom a privi email-t és előre is köszönöm!
A második válaszolónak: előtte nem volt piros egyáltalán, egyszer csak elkezdődött kis ívben és most már nagyobb ívben és sötétebben piros. A doki nem tudott rá mit mondani, próbálgatja a kenőcsöket. Fogára nem gyanakszunk, mert még nem duzzadt az ínye, nem rágja az öklét.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
/Első vagyok./ Nem tudok privát e-mailt írni, nincsen Nálad beállítva ez a lehetőség. Én du. beállítottam, így tudsz nekem írni, de visszanézek még ma ide, és ha Neked be lesz állítva, ígérem írok:)
Köszi ketteske! Megpróbálom a lemosást szorgalmazni, és vékonyan kenni. Nekünk mikor megszületett a kislányom, azt mondta a dokija, hogy vakolni kell a popsit, ez meg úgy bennem maradt, hogy azóta is kicsit vastagabban kenem. Este előbb hozzákészülök a fürcsihez és kibontva tartom a manót!
Köszi! Ja és próbálom a Bepanthent is, aztán ha megjön a krém összetevője felíratom és kipróbálom.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!