Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kaptam kevesebb Gyedet...

Miért kaptam kevesebb Gyedet szinte 10e Ft a különbség? Nem értem, ráadásul 31 napos a január?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az adójóváírás lesz a dologban... Nem? Írj levelet az oep-nak, hogy kéred azt is.

Nekem ez volt tavaly.

2010. febr. 2. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Én 15 ezerrel kaptam kevesebbet, mert nem kértem az adójóváírást.Munkahelyem nem küldte ki a nyomtatványt, nekem meg most jutott eszembe.Így jártam.Majd jövő hónapban már jobb lesz.

Neked nem ez miatt lehet?

2010. febr. 2. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Ugyan így jártam!!! Nekem is azt mondták hogy az adó jóváírás miatt, mert azt tavalyra kaptuk. Majd amikor idén is ignyeljük akkor utólag visszamenőleg megkapjuk
2010. febr. 2. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ma hívtam őket én is:adójóváírás miatt,mert nem kértem az idei évre.Nekem se szólt senki.Gyorsan kérj tölük nyomtatványt és postázd minél elöbb,hogy a következőn rajta legyen.Én úgy tudom,a januárit már nem kapod meg,hanem jővőre az adóelszámolásnál jön ki plusszba.Én is ma faxoltam .Az apeh oldaláról is letöltheted.Ha a céged a kifizetőhely,hívd fel őket,hova küld.
2010. febr. 2. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget Mindenkinek!!!
2010. febr. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!