EGY HETES KISBABA GYAKORI CSUKLAS ESETEN MI A TEENDO?
Nagyon semmit sem tudsz tenni, idővel kevesebbet fog csuklani, őt nem zavarja. Esetleg megkínálhatod még egy kis cicivel, pár korty tejtől lehet,hogy elmúlik.
Az én lányom is minden evés után csuklott, aztán egyre ritkult, most 8 hónapos, de még mindig előfordul, hogy csuklik evés után.
Csak citromot NE adj neki!
Igen, nagyon rossz hallgatni, de elmúlik magától. Nekünk a tea és a cici nem jött be, ugyanúgy csuklott, hanem csak akkor múlik el, ha már ő is megunja és elkezd mérgelődni és bőgőzni.
Vagy ha sétaidő van, akkor gyorsan inkább elkelzdem öltöztetni, mert azt utálja és bőgőzik, ekkor legalább a csuklása is elmúlik.
Ja, az arckenegetést is utálja, máskor meg ilyenkor kihasználom az alkalmat, bekenem az arcát: ekkor is bőgőzik, és a csuklás is elmúlik.
Ezek csak olyan bőgők, hogy ha végzünk, megnyugszik, tehát csak a nemszeretem miatt sír.
Előző vagyok.
Most olvastam, hogy 1 hetes a baba: akkor marad a majd elmúlik kategória :o)) nekik állítólag nem olyan rossz, mint nekünk szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!