Hogyan időzítenétek a költözést és a hozzátáplálás elkezdését?
Kisfiam március 5-én lesz 6 hós. Addig csak anyatejet kap. Újépítésű lakásba fogunk költözni és nem tudom miképp időzítsünk:
1) költözzünk be még februárban, vállalva, hogy felfordulás lesz és az első beköltözők leszünk 160 lakóból... Hozzátáplálást meg pl 2-3 hét múlva 6.5 hósan
2) várjuk meg itt március közepét és kezdjük a hozzátáplálást 6 hósan, így már 2 hete elkezdenénk mire költözünk
3) egyéb :)) - ötleteket várok :)))
Azt hiszem, hogy nem lenne a legjobb egyidőben költözni és hozzátáplálást is kezdeni, igaz?
Köszönöm a véleményeket előre is!
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. A hozzátáplálás kb 5 perc, amíg belekanalazol a babádba pár kanál almát. Nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, nem olyan nagy ügy ez :) Persze én nagyszájú vagyok, mert már túlvagyok rajta.
Mivel a babád még kicsi, feltételezem épp elkezdett forogni vagy ilyesmi, őt nem fogja megzavarni a költözés. Mivel a szobákat még csak úgy ismeri, hogy a karodban hurcolod, szóval nem a két lábán ismerte meg a régi lakást. Ő észre sem fogja venni, hogy új lakásban van.
A lényeg, hogy nem lesz semmi baj, költözzetek be, amikor akartok, ez nem lehet akadálya a két kanál almának.
Remélem meg tudtalak nyugtatni :)
Szia!
Köszönöm! Igen, lehet h. igazad van. Csak azt gondoltam, hogy túl sok újdonság lenne ez a babának. Meg nyilván mi is feszültebbek leszünk a költözés végett és emellé szilárdat kezdeni lehet, hogy rosszul érintené őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!