Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél év körüli tápszeres babád...

Fél év körüli tápszeres babád mikor mit eszik?

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 10:49
 1/7 bambulka ***** válasza:
19%
Reggel ha felkel tejet adok neki neha porbol neha atforalt hazit delkorul adok neki valamilyen puret gyumolcsbol zoldsegbol de ha olyat foztunk amit o is ehet akkor abbol adok neki napkozben meg egysze iszik tejet es meg este elalvas elott
2014. dec. 16. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Reggeli 100-120 tápszer

Tízórai 200 zöldség, gyümi, babapiskóta

Ebéd 160 tápszer

Uzsi 200 zöldség, gyümi

Vacsi 180 tápszer

Te babád?

2014. dec. 16. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

A tej azért durva fél évesen (tehéntej). A magas zsír-, fehérje- és ásványianyagtartalom eléggé megterheli az emésztését, nem hiába javasolják csak egy év után.

Nálunk reggel kap 180 ml tápszert, utána húsos zöldség vagy gyümölcs, majd tejpép, megint zöldség/gyümölcs, este ismét tápszer.

2014. dec. 16. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli 180 ml tápszer

Tízórai gyümölcs, zöldség, keksz

Ebéd 180 ml tápszer(hamarosan ezt is ki akarom váltani főzelékekkel)

Uzsonna tejpép

Vacsi 180 ml tápszer

5 és fél hónapos

2014. dec. 16. 12:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:-)

Az én kisfiam 24-én lesz 6hónapos és Reggel 6körül 160-180 tápszer,10-fél 11 gyümölcs keksszel,2felé főzelék,5-6között most kezdtem kiváltani az uzsit .eddig 1x kapott pépet de nem nagyon jött be neki,úgyhogy lehet maradunk a gyümölcsnél,este 9-fél 10körül 150-180 tápszer.Egyébként ez néha változik mert van hogy egész nap enne.Vagy mint pl most hogy jön a foga nem nagyon kell neki a tápszer.

2014. dec. 17. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáljatok esetleg másik pépet. Nekünk a doktornő a Milumil Sinemil pépet írta fel és nagyon ízlik neki. Bevallom őszintén, hogy mikor megkóstoltam még nekem is, nem csodálom, hogy úgy rákattant. Néha teszek bele neki egy kis gyümölcs pépet és úgy még jobb!
2014. dec. 18. 09:27
 7/7 bambulka ***** válasza:
tehent tejet adok neki de higitom vizzel es szentem ti is tehentejen nttetek fel ahogy en is es semmi bajom nem lett tole sot szentem egeszsegesebb mint a por amibe azt se tudod mit tesnek mert nem mindig az van a dobozban ami ra van irva
2015. jan. 7. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!