6 hónap körüli tápszeres babátok hányszor mennyit és mit eszik?
Felkel, akkor 180 ml tápi, aztán 2 óra múlva kb gyümölcs keksszel, aztán kb 2 óra múlva 210 ml táp, majd lefekvés előtt kb 3 órával főzelék 150 g, husival. Majd fürdés, 210 ml táp és alvás. :)
8600 g és 69 cm fiú. :)
7kor 200g tejpép
9kor 130g krémtúró
12kor 200gramm főzelék
15kor 150gramm gyümi
20kor 240mili tápszer
hmm ha üvegesre gondolok 160g és 190g körül eszik legalább egy alkalommal. most pontosan nem tudom mert mindig annyit eszik abból amit én főzök amennyi jól esik neki de ha üvegeset adok abból ennyit szokott. 4-es vagyok amúgy.
Miért vagytok elmaradva? mennyit eszik a te babád?
Kisfiam egy hét múlva lesz fél éves. A hozzátáplálást elég korán kezdtük, mert állandó szorulása volt, amit végül csak ez oldott meg.
Reggel 210 ml tápszer
Tízóraira 100 ml vízből kölespép 100 gramm gyümölccsel
Ebédre 190 gramm főzelék
Uzsonnára tejpép vagy gyümölcs babakeksszel
Vacsorára 210 ml tápszer
MIért vagytok lemaradva, mennyit eszik a kicsi?
mekkora?
Nekem születésétől tápis volt a fiam.
4hósan kezdtük a hozzátáplálást, napi 5x evett ekkor, mert az éjszakát 1hós korára stabilan átaludta. 6hós korra kiváltottunk 3éktezést. Reggel-este volt 150-170ml tápszer
tízóraira gyümölcsöt adtam neki keksszel, vagy tejpéppel dúsítva, ugyanezt uzsonnára is. 150-180gramm közötti adagokat kapott.
Délben ebédre főzeléket kapott- 7hós kortól adtam hozzá husit is, azelőtt csak zöldségeket. szintén 150-180gramm között.
Fiam 3050gr/51cm volt születésekor, fél évesen 7070gr/68cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!