Mikortól lehet a bébit emberek közé vinni?
Figyelt kérdés
Úgy értem miután megszületik félek, hogy minden rokon "megtámadja" a kis családot, jönnek mennek, kiveszik a babaágyból és bacikat hoznak magukkal. Mikortól ellenálló a kicsi és hogyan lehet udvariasan megkéri a rokont, hogy ha lehet egy darabig ne látogassák a babát.2008. aug. 17. 15:10
1/4 anonim válasza:
Az első 6 hétben kell nagyon vigyázni rá, aztán mikor 3 hónapos lesz, megerősödik az immunrendszere. Mi már 3 hetesen vittük a munkahelyemre. Arra figyelj, hogy egyszerre 3-4 ember ne állja körül, mert megijedhet. Nálunk éjszaka többször felriadt emiatt.
2/4 anonim válasza:
Az enyémet már a kórházban sokan megnézték, utána az első egy hétben csak a nagymamámék jöttek (szüleimmel egy házban lakunk, ők már az első naptól akkor látták, amikor akarták), aztán egy hét után jöttek a távolabbi rokonok, ismerősök is, de persze egyesével és nem túl sok időre. Annyi az alapszabály, hogy betegen nem megyünk gyereknézőbe, és hozzányúlás előtt kezet mosunk. Ezt be kell tartatni, és akkor nincs gond.
3/4 anonim válasza:
Miért akarod hermetikusan elzárni a kicsit? Mitől lesz immunkrendszere?
Egy anyatejes babának megvan minden ellenállóképessége, ami kell, megkap mindet az anyatejjel.
Mi is együtt lakunk a nagymamával, nagypapával, dédivel, naponta látják, gondozzák, egy hetesen jöttek rokonok, barátok, ismerősök, 6 hetesen utaztunk a többi rokonhoz, baráthoz.
Én amihez ragaszkodom, hogy aki felveszi, legyen a vállán pelus, és az érintkezzen az arcával. A kézmosás evidens kellene legyen mindenkinek.
Nem fog meghalni a baba, mert kiveszik a kiságyból és megnézik...
4/4 anonim válasza:
Én kórházban dolgozom, ott is szültem, úgyhogy kétpercenként jött valaki a kórterembe a rengeteg ottani dolgozó közül. Meg persze jött délután a családi mizéria is. A picikémnek kutya baba nem lett, nem szedett össze semmit, minden látogatást végigaludt, úgyhogy szerintem nyugodtan fogadhatsz te is látogatókat, nem kell azt a gyereket félteni semmitől, nem is sejthetjük milyen ellenállók ezek a babócák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!