Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád születése után megváltoz...

Babád születése után megváltozott a kapcsolatod a pároddal? Máshogy éreztél iránta? Többet/kevesebbet veszekedtetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 19:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
63%
Mi már a válásnál tartunk a férjemmel,5 hónapos a kislányunk.Amióta terhes lettem azóta romlott meg a viszonyunk,mert ő elkezdte kiélni a már kiélt életét,aztán jött egy másik csaj,meg a verés és otthagytam!!!!Vsak ennyire romlott meg a kapcsolatunk!
2010. febr. 3. 20:41
 22/23 anonim ***** válasza:
63%
Az első baba érkezése felbolygatta a férjemet mert bár ő akarta a terhességet úgy gondolta nálam mindig ő lesz az első.Bár én ugyanúgy szerettem megváltoztak a fontossági sorrendek.Egy időre(2 hónapra) külön váltunk,de szenvedtünk mindketten a másik nélkül.Nemrég megszületett a második babánk is és megfordult vele a világ.Szorgalmas,segítőkész minta férj és minta apa!Ídő kellett mindenhez hozzászokni és sokat beszélgetni.Jobban szeretjük egymást mint 10 éve.
2010. febr. 3. 21:44
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
Van ami változott, és van ami nem. Ugyan úgy szeretjük egymást, viszont külön alszunk. Sokan panaszkodnak, hogy nem foglalkozik az apuka a picivel, és abba bele se gondolnak, hogy ez mekkora változás egy férfi életébe. Neked mint anyának van 9 hónapod, hogy lelkileg felkészülj és "rá hangolodj" az anyaságra, ezt egy férfi nemtudja úgy átérezni, időre van szüksége, hogy feldolgozza az apaságot.Hirtelen családfő lesz,kap egy gyereket és még többet akar dolgozni, hogy előteremtse a mindennapit. Amikor a fiúnk megszületett a férjem alig tudott mitcsinálni,megfogni se merte a picit félt hogy baja lesz,időt kapott, és széplassan "megismerkedtek egymással", már néha megis akarja fürdetni, egyre bátrabb, de még most is mindent én csinálok. Sokat beszélgetünk, megbeszéljük az örömöt és a kétségeket is, és sokszor kötünk kompromiszumot is, ilyen pl. az alvás. Sokan ellenzik a különalvást, de mivel Ő nagyon rossz alvó és ha felkeltik nem alszik vissza, ezért megbeszéltük, hogy így lesz addig, amíg a pici nem alszik külön. Egyre jobban összehangolodunk napról napra erősebb a kötelék közöttünk, és így nincs se feszültség, se vita.
2010. febr. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!