9 hetes csak anyatejes kislányom kakija ma zöld volt. Mitől?
Figyelt kérdés
Jókedvü, nem beteg, semmi baja látszólag, csak ma zöld volt a kakija. Ez baj, vagy nem?2008. aug. 17. 12:09
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nem kell aggódni! Kisebb megfázástól lehet, de azért vidd el a házirovsohoz és mondd el neki! Nekem kisfiam tápszeres volt és neki is volt amikor zöld volt a kakija!
2/4 anonim válasza:
Szia! Írd be ennek a fórumnak a keresőjébe, hogy "zöld széklet", és rengeteg választ találsz. Szerintem egy kicsit sokat ehetett, illetve az előtejből szophatot többet, ami laktózban dúsabb, amit nehezebben emészt meg.
Nálunk is sokszor volt ilyen, mindhárom gyerkőcnél, de semmi gond nem volt velük.
3/4 anonim válasza:
Mi 3 hónaposak vagyunk és majdnem mindig zöld volt a kaki. Voltunk kivizsgáláson is, mintát is vittünk, minden negatív volt. A doktornő szerint lehet, hogy epe, vagy gyorsan eszik, vagy ahogy előttem írták sok előtejet iszik, de az is lehet, hogy megfázott. Ha zöld és nyákos, akkor fázhatott meg.
4/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogyha fúj a szél, a babák zöldet kakilnak. Senki sem tudja miért. Nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!