8 hetesek vagyunk és 4x - 5x eszünk nem kevés? És van hogy 6 óra eltelik két evés között. Mit tegyek nem baj?
Figyelt kérdés
Felébreszteni se szívem nincs és a tejem is így termelődik. CSak nem tudom fog e így rendesen fejlődni. Bár méjülnek a kis hu rkák a combikáján, de ez csak két napja kezdődött ez a nagy alvászat.2008. aug. 16. 22:34
1/1 anonim válasza:
Mi is 8 hetesek vagyunk. Az én picurkám napi 7-8* eszik. Szerintem a 6 óra alvás egy kicsit sok. Éjszaka ne költsd fel, de szerintem nappal igen. Az én babóm ha ilyen sokat alszik, utána nem bír eleget enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!