Mikorra legyen kész a babaszoba?
Úgy értem, hogy teljesen. Már szinte minden megvan, a dekoráció hiányzik a kiságy mellől.De mikor bontsuk ki a kiságy matracát, mikor "ágyazzunk" meg, stb? Ezeket még nem tettük meg, gondoltam, ne porosodjon. Milyen egyéb teendők vannak még? Milyen praktikák?
A kisruhák, mosva-vasalva várják a picúrt a szekrényben. Szeretnék mindent előkészíteni, mire megérkezik. 36 h km.
A matracot nyugodtan kibonthatod, amíg nem kell, takard le egy pléddel. A megágyazás egy darab lepedő, azt akkor is fel tudod húzni (ha gumis), ha már hazaértetek a kórházból. A babát nem érdekli a dekoráció, ezt elhiheted, ez csak az anyuka lelkének fontos, úgyhogy nyugodtan megcsinálhatod :)
A ruhák legyenek kimosva, egy csomag pelenka, egy csomag popsitörlő legyen elől. A kiskádat öblítsd ki, és fordítsd le, amíg nem kell. Gondolom az alkoholt, hintőport majd felírja nektek a doki, azt akkor kell kiváltani, ha már megszületett a bébike.
A kórházi cuccod legyen készenlétben, ami esetleg hiányzik, írjál róla listát, ha beindul a szülés, papír szerint csak be kelljen dobálni a bőröndbe. Fényképezőgép feltöltve, kártya legyen üres rajta...
Egy pár darab ruhácskát készítsél ki apának, amiben majd hazahozzátok a babát a kórházból. Ugyanígy a hordozót is rakd ki, ha kocsival lesztek.
Remélem tudtam segíteni, könnyű szülést kívánok.
A mi szivacsunknak levehető a huzata, én azt is kimostam.
14:19 voltam
Nálam annyira hirtelen indult be a szülés -hamarabb-, hogy a fele cuccot itthon felejtettük.
A babaszoba legyen kész már most, én azt javaslom, takard le nagy lepedővel porosodás ellen. De ha van, aki befejezi, pl. anyukád, akkor maradhat ágyazás nélkül. A dekoráció nálunk lemaradt, és azóta sincs kész, nincs rá időm/energiám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!