Hogyan pépesítsem a babámnak a húst, hogy megegye?
Nálunk ugyanez volt! :)
Aztán valaki azt tanácsolta nekem ezen az oldalon,hogy ne botmixerrel,hanem turmix géppel csináljam,mert úgy sokkal pépesebb lesz.És tényleg igaza volt,nálunk nagyon bevált... Jó sokáig kell kell turmixolni,de olyan pépes lesz mint a bébiétel.Próbáld meg,tényleg jobb így :)
Köszönöm a válaszokat!
Turmixszal csináltam, de simán csak a húst turmixoltam. Lehet, hogy kellett volna főzőlevet is hozzáadni???
2.vagyok
Ja hát persze hogy tegyél hozzá!Különben csak magában a husi száraz is és nem is lehet úgy annyira pépesíteni.Én úgy szoktam csinálni,hogy beledobálom a zöldséget,husit egy kis levet és addig turmixolom,amíg krémes állagú nem lesz... :)
Köszönöm a tanácsokat!
Zöldséget azért nem turmixoltam a húshoz, mert kis adagokban lefagyasztottam, gondoltam, zöldség mindig lesz friss, de a nyers húst nem lehet sokáig tárolni. Akkor legközelebb egy kis lével turmixolom majd, köszi, hogy segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!