Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan pépesítsem a babámnak...

Hogyan pépesítsem a babámnak a húst, hogy megegye?

Figyelt kérdés
A sima főzeléket megeszi, de ha belekeverek egy teáskanálnyi összeturmixolt csirkemellet, akkor szinte öklendezik, az apró húsdarabkák nem tetszenek neki. Másként lehet pépesíteni a húst? Üveges húsost megeszi, mert az teljesen pépes.
2010. febr. 1. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A botmixer csodálatosan pépesíti, az én lányom megeszi, talán mixeld tovább.
2010. febr. 1. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt! :)

Aztán valaki azt tanácsolta nekem ezen az oldalon,hogy ne botmixerrel,hanem turmix géppel csináljam,mert úgy sokkal pépesebb lesz.És tényleg igaza volt,nálunk nagyon bevált... Jó sokáig kell kell turmixolni,de olyan pépes lesz mint a bébiétel.Próbáld meg,tényleg jobb így :)

2010. febr. 1. 13:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Turmixszal csináltam, de simán csak a húst turmixoltam. Lehet, hogy kellett volna főzőlevet is hozzáadni???

2010. febr. 1. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Ja hát persze hogy tegyél hozzá!Különben csak magában a husi száraz is és nem is lehet úgy annyira pépesíteni.Én úgy szoktam csinálni,hogy beledobálom a zöldséget,husit egy kis levet és addig turmixolom,amíg krémes állagú nem lesz... :)

2010. febr. 1. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a húst önmagában nem tudod finomra összeturmixolni. Én mindennap főzök a kisfiamnak. Együtt főzöm a húsit a zöldségekkel, és együtt is turmixolom botmixerrel össze a zöldséget a húsival és a főzőlével. Nagyon jó kis pépes lesz.
2010. febr. 1. 17:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Zöldséget azért nem turmixoltam a húshoz, mert kis adagokban lefagyasztottam, gondoltam, zöldség mindig lesz friss, de a nyers húst nem lehet sokáig tárolni. Akkor legközelebb egy kis lével turmixolom majd, köszi, hogy segítettetek.

2010. febr. 1. 17:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt megírnátok: közben én is rájöttem, hogy a főtt húst kockára vágva is le lehet fagyasztani és felengedés után a zöldségekkel összeturmixolni! :-) Hogy ez miért nem jutott eddig eszembe????? No, most már tuti jó lesz!
2010. febr. 1. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
:)
2010. febr. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!