Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A plüssfigurákat be szoktátok...

A plüssfigurákat be szoktátok dobni a mosógépbe?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Egy idő után annyira beporosodnak, hogy kimosom őket. Nem lett bajuk tőle :)
2010. febr. 1. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

neeeeeeeee

anyukám mikor kicsi voltam kimosta a nyuszimat és az egész teste eltorzult és leesett a szeme is :S (izé a nyuszinak, nem anyának :D) de akkor se tedd be!!!!!!!!!!!!!! mosd ki kézzel vagy áztasd be valami lébe de ne rakd bele :S

2010. febr. 1. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem még nem kellett,de amúgy ha attól tartasz,hogy a baba nehogy a porra allergiás legyen,akkor elég ha a fagyóba berakod a plüsiket...nekünk doki mondta ezt,vagyos nekem:D Lányomét még nem kellett mert nincs ^^
2010. febr. 1. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is kiszoktam mosni, egy nagypárna huzatba teszem bele őket és úgy. Egyedül az olyan plüssöt nem ami zenél mert tönkremegy benne a kütyü.
2010. febr. 1. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a zenélőket is kimostam és sajnos mind zenél tovább :(
2010. febr. 1. 13:10
 6/11 A kérdező kommentje:

12:56!

Nagyon sajnálom, ami a nyusziddal történt.Borzasztó eset.

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 1. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindent a mosógépben. Bár közben sajnálom a plüssöket, hiszen nekik lelkük van...
2010. febr. 1. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
13,49 vagyok, 32 perces gyorsprogramon mosom őket! Csak minicentrifuga, alacsony fordulaton!
2010. febr. 1. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én 17 hónapos fiam még segíteni is szokott. Beteszi a mosógépbe. Én meg mondom, neki, hogy most a nyusznyusz itt fürdik. Jól megpörgetjük forgatjuk Őket. Imádja a dolgokat amik pörögnek, forognak (a mikrót is).

Muszáj Őket kimosni, mert nagyon nyálszagúak lesznek.

Ja és persze mosóhálóba teszem Őket.

2010. febr. 1. 13:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is tiszta nyál itthon minden, azért akarom kimosni őket.Mosózsákunk nekünk is van.Holnap indul akkor az állatkert fürdetése.
2010. febr. 1. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!