Elfelejtettem tápszert venni, alig tudtam 90 ml összekaparni most estére. Volt is orditás. De mi lesz reggel?
Figyelt kérdés
Adhatnék neki rendes tejet csak kivételesen? 20 honapos? És nagyon igényli várja a tejcsijét.2014. dec. 9. 21:23
11/13 anonim válasza:
Először azt hittem csecsemő😃😃 Az én lányom 9 hónapos kora óta egy korty tápszert sem hajlandó meginni. Mivel a babatejtol ekcémája lett ezért rizstejet kap reggel este. 13 hónapos és csak mutatóba és megszokásból issza csak amúgy rendesen eszik! !! 20 hónaposan muszáj még a tápszer? ?? Rendes vacsora, reggeli kell. Barátnőm kislánya pont ennyi idős és ő is vacsi és alvás. Nem iszik már semmi lötyit . Nyugi. ..felébred csinálj neki egy finom rántottát😊😊😊
12/13 anonim válasza:
Adj neki reggelit, 20 hónapos!!!
13/13 anonim válasza:
Nem értem miért mondjátok, hogy adjon neki rendes reggelit a tápszer helyett. Nyilván szokott rendes ételt is kapni, de nagyon sok kisgyerek még az óvodába is úgy megy, hogy csak egy pohár tejet, vagy kakaót iszik otthon, akár 6 évesen is. Az én 28 hónapos lányom is tejitalt iszik reggel-este és biztos, hogy nem enné meg reggel 6-kor a rántottát, vagy a kenyeret.
Gondolom már megoldódott a probléma, de azért válszolok. Én sem adok még rendszeresen tejet a lányunknak, de ha már eszik tejbegrízt, akkor biztos nem lesz semmi baja egy pohár tejtől sem. Ha egyáltalán elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!