Elfelejtettem tápszert venni, alig tudtam 90 ml összekaparni most estére. Volt is orditás. De mi lesz reggel?
Hát ez az, hogy még nem kapott rendes tejet. Tejbe grizt evett már.meg a bölcsibe egyszer kapott már gabonapelyhet tejjel. Nem tudom ez már kostolásnak számit? Meg abbol biztos csak pár kanállal evett.
Az a baj, hogy a legköuelebbi gxogyszertár is csak 8-kor nxit. Ö meg már 6-kor...
6-ossal egyetértek.
Az én fiam nemsokára 20 hónapos, és soha nem kapott még tejet. Most vezetem be neki (tegnap kezdtük), de egyenlőre kecsketejet kap.
Mivel a gyereked kapott már tejet, ezért szerintem adhatsz neki, legfeljebb hígítva.
Tudom, hogy régen mi volt, de most annyira mondják, hogy tehéntejet minél késöbb és én eddig ehhez tartottam magam de most nem leyz más választásom.
Egyedül vagyok, nem tudok elmenni sehova.
A bolti tejet azt fel kell fözni mielött odaadom neki?
És akkor mindenképpen higitani fogom.
Nyugodtan kaphat tejet. Ha nem szeretnél még rendszeresen tejet adni neki, akkor ne adj, de egyszer simán megihatja, semmi probléma nem lesz belőle.
De amúgy nem értem, mi a fő probléma? Az, hogy éhes, vagy konkrétan a tej/tápszer hiányzik neki? Mert 20 hónapos ugye szinte bármit ehet.
Most komokyan en is azt hittem eloszor csecsemorol lesz szo! 20 honapos!!! Nyugodtan adj neki tejet!
A lanyom 15 honapos koratol issza a sima tejet. Probaltam hamarabb is de akkor koszonte szepen nem kerte. 22 honapos es imadja a tejet. Az eg vilagon nincs baja.
Ne dramatizald tul a helyzetet. Nem kell szalsdni tescoba stb, ha nem fogadja el akkor veszel ujat. Semmi baja nem lesz ha nem kap. A hisztit meg kezelni lehet. Tulzas mar ez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!