2-3 hetes babátok mennyit van ébren napközben?
Figyelt kérdés
Éjszaka hányszor kel?
A napközbeni ébrenléteket is leírnátok, hogy kb mettől meddig? Köszönöm!
2014. dec. 9. 17:03
1/3 anonim válasza:
nekem ennyi idosen delelott egy orat aludt kb, 9-11.00 kozott, delutan pedig kb 3*20 perceket olben, vagy ha ez kimaradt akkor ugy ki faradt, hogy este 18.00-20.00 kozott aludt...de nagyon ritka volt hogy fel oranal hosszabbat aludjon. este ejfel korul aludt el es 6.00 korul ebredt (ejjel egyszer szopizott). nappal tehat kb 3 orat aludt ejjel meg még 5-ot. hasfajos volt, aztan mikor kinotte ataludta az ejszakakat de a nappali rossz alvasa nem lett jobb, sőt, ma 5 honapos gyakorlatilag egy! orat alszik nappal ejjel kilencet. 10 ora a napi alvas igenye....
2/3 A kérdező kommentje:
Húú, hát nekem meg pont az a bajom, hogy napközben szerintem nagyon sokat alszik a babám. Szinte csak enni ébred, és alszik is tovább. Max 2x fél órát van ébren. Aztán az esti fürdés után kicsit aktívabb, ébren van 1,5-2 órát. Éjszaka pedig 2-3 óránként ébred és csak cicin hajlandó visszaaludni, ami akár egy órán át is tarthat. Gyakorlatilag éjféltől alig alszom, mert szoptatok, büfiztetek, pelust cserélek. Mire elaludnék, kezdődik minden elölről.
2014. dec. 9. 18:33
3/3 anonim válasza:
Nekem ekkor csak evett, aludt a drágám, ne izgulj, ilyenkor még csak ez a dolguk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!