Csak nekem nincs bajom a védőnővel? Tényleg ennyire mázlista lennék és ez kivételes?
Az ismerőseim nagy része nincs megelégedve a sajátjával. Sőt!
Itt olvastam, nem 1x, hogy mennyire haszontalannak tartják és próbálják kerülni a taláálkozást.
Én örülök, hogy van mert rengeteget segít. Terhesen 2hetente kellett járni és mikor megszültem az első pár hónapban is 2hetente ellett. Most havonta járunk, de van hogy máskor is bemegyünk tanácsot kérni. Nálunk is többször volt már. Számomra áldás, hogy van. Másnál tényleg ennyire rossz vagy túloznak kicsit?
2 védőnőm volt eddig, mert költöztünk
1. hát ahogy telt múlt a terhességem mintha neki is terhes lenne a feladat, hogy foglalkozzon velem. Állandóan szekált, hogy hízok, meg cukros vagyok, meg nem lesz tejem. Aztán a 30. hét után már nem kívánatos személy lettem, ha hívtam kinyomott, nem is érdekelte, hogy kórházba kerültem stb.
(megjegyzem összesen 5 kg-ot szedtem fel és előtte ledobtam 14-et, továbbá a cukorterhelésem tökéletes lett, mint ahogy minden eredményem)
Amikor hazamentünk kb 2 napra rá jött ki megnézni a gyereket (úgy tudom 24 órán belül látnia kell) és utána 6 hétig rá sem nézett, nem is telefonált, ha én hívtam sose ért rá!
2. védőnő a tökéletes! 7 hetes korától 3 hónapos koráig hetente kijött, mindig megkérdezte, hogy nincs-e szükségem segítségre, tanácsokat adott, kérdezgetett, megnézte a babát stb. Utána a mai napig havonta jön, ugyanúgy megnézi a babát, mit tud sőt én hogy érzem magam, milyen kaját hogyan csináljak neki, hol hallott olcsóbb pelusról, stb stb. Bármi van hívhatom, ha azonnal nem is tud velem foglalkozni akkor visszahív akár hétvégén is! Pedig sok baba van a körzetében.
8 hós a picim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!