Popsitörlő helyett vizes vatta? (Felforralt, lehűtött langyos vizes) Allergia, spórolás miatt.
Ha piros a popó, akkor legjobb a vatta+sima víz, vagy vatta+kamillatea. Én úgy csináltam, amikor pici volt a lányom.
De bocs, hogy visszakérdezek, mert nekem ez nem volt világos eddig: gondolom egy kis bögrébe (tégelybe, bármibe) teszitek a vizet, és abba mártogatva mossátok a popit. De akkor a vattát/vattakorongot/stb. ugyanúgy cserélgetitek, nem? Hiszen ha mindig ugyanazzal törlöd, csak közben a vízben kimosod, akkor a második törlésnél már a piszkos vízben mosod, nem? És így már nem gazdaságos, csak macerás, hiszen így a vatta nagyon fogy, és az sincs ingyen azért... (csak érdekel, mert én is gondolkodtam a gazdaságosabb megoldáson, de úgy gondoltam, hogy a vattázás nem annyira gazdaságos, mint amennyire körülményes, tehát maradtam a popsitörlőnél, csak ha piros, akkor kamillázzuk vattával)
Igen, én is így gondolom, és akkor innen kezdve már nem is olyan gazdaságos a vattázás.
Gratulálok a Picihez és könnyű szülést kívánok!
00:23-as voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!