Popsitörlő helyett vizes vatta? (Felforralt, lehűtött langyos vizes) Allergia, spórolás miatt.
Szerintem jó. De nem hiszem, hogy a vatta+ a víz+ a forralás olcsóbb, mint a 3-4 ftos popsitölrő...
Amúgy sokan nem használnak popsitölrőt, csak lemossák a babát. Szerintem ehhez nem kell forralt víz, jó a sima langyos víz is. Úgysem hideggel mosod...
Mi akkor használtunk vizes vattát, amikor nagyon kipirosodott a kisfiam popsija. Megmondom őszintén, örültem, amikor visszatértünk a popsitörlőre...
Nem kell steril vatta, teljesen jó a sima mezei is, amit kapsz bármilyen áruházban, illatszerboltban.
Én születése óta ha bekekil akkor csap alá teszem és rendesen lemosom a popóját.Nekem a popsitörlőzés olyan "maszatolásnak"tűnik.De utazáskor,játszótéren azt használjuk,de utána mindig érzem a kaki szagát a gyereknek,igaz most már 20 hós és elég büdit csinál!
Ja és pihe-puha a popója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!