Most mit tegyek?
Párommal 2 évig voltunk együtt. Közben becsuszott a baba. Megbeszéltük, hogy megtartjuk és felneveljük. Miután kisbabánk megszületett hiába közelítettem felé ő ellökött magától.Hazudozott, megcsalt, meglopott.
Már 1 hete, hogy elküldtem. De hozzám vágta, hogy igényt tart a fiára ( ameddig velünk élt sose érdekelte.. ) de a gyerektartást nem fogja fizetni.
Milyen utok vannak, hogy ne jöjjön a fiához?
Nagyon agresszív lett. Apasági nyilatkozatunk is van. Élettársként vagyunk beregisztrálva.
Forduljak bírósághoz?
Igen.
Elsősorban a gyerek elhelyezése miatt és a gyerektartás fizetése miatt.
Eltiltani viszont csak úgy nem fogod tudni, csak azért mert ti már nem vagytok jóban.
Azt hiszem a gyermekelhelyezési pert a gyámügynél kell elkezdeni. Szerintem távoltartásit is adhatnak,de egyébként 3 éves koráig te vagy a gyámja elsősorban,ha a bíróság másképp nem dönt. És 3 éves korig apuka nem láthatja nélküled a kicsit,el sem viheti.
Ha gyermekelhelyezésit indítasz,akkor egyúttal kötelezik a gyerektartás fizetésére is,tehát...
De ahogy látom az írásodból,fiatalok vagytok.
Mindenképpen a gyámügyre menj el és kb azonnal,mert sosem lehet tudni mikor kattan be a drága apuka és lopja el a gyereket.
Mindenképp azt szeretném elérni, hogy lemondjon a fiáról.
Nem szeretném azt, ha a részeges apuka átdobná a fiamat a csukott üvegajtón... :(
Igen fiatalok vagyunk ( ő 22.. én 24 ) De én részemről koromhoz képest sokkal érettebb vagyok.
Rettenetesen félek ettől is amit a kedves Utolsó írt, hogy ellophatja a gyermekem. :(
Foggal, körömmel védem. Mióta megszületett hihetetlen boldog vagyok. Nagyon észre se vettem, hogy exem nincs a közelünkben..
Így, hogy ketten vagyunk a fiammal teljesnek érzem magam.
de azért a mindennapos félelem is bennem van.. :(
Apuka december 6 óta nem jelentkezett. Eddig még nem volt időm elmenni gyámhoz mert a kicsit nem tudnám kire hagyni.
Viszont ügyvédhez Csütörtökön megyek érdeklődni, hogy mi a teendő. Egyik ismerösöm azt mondta, ha 6hónapig nem látogatja a fiát akkor eltilthatják tőle. Ez mennyire igaz?
Anyukámmal úgy beszélt mint a kutyával ( szó szerint elküldte a búsba..nagyon kinyilt a szája.. ) ezért valószínüleg nem is fog jönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!