Fél éves babások, akik természetes úton szültetek és volt gátmetszés, a házasélet már a régi?
Egyrészt én még mindig érzem a gátmetszés helyét...
Másrészt a fiam totál lemerít napközben és hulla vagyok estére, arról nem is beszélve, hogy éjjel is kelünk még enni.
Sajnos nekünk még nem állt helyre ez a dolog, még mindig nem olyan mint régen.
Nem tudom ez normális-e, vagy még legyünk türelmesek?
8 hónapos a baba, és mit mondjak. Egy kezemen össze tudom számolni hány alkalommal voltunk együtt apucival :(
Estére mindketten hulla fáradtak vagyunk, reggel a pici már kora hajnalban fenn kukorékol. Napközben ha alszik, akkor gyorsan az elmaradt házimunkát, szóval ennyi.
Plasztikázott a doki, tehát van hüvelyvarratom és gátvarratom is. Abszolút nem látszik, de fájni azt nagyon tud :( Azt mondom nem normális aki plasztikára még fizet is.
Fogalmam sincs, mit lehetne tenni. Ha nem a gátseb feszül, akkor a belső hegem "dörzsölődik" amitől majd megőrülök. Próbáltunk síkosítót is, de akkor is fájt nagyon. :(
nálam a gát jó
csak hatalmas a lustaság rajtunk,nem tudom hogy lesz-e még gyakoribb az esti akció.
Vagy vége mindennek és jönn az öregség.
jó olvasni hogy nem mindenkinek van kedve csinálni...
Mert én már nem is tudom mire gondoljak ott tartottam.
Mert a másik kategoriában kérdeztem ott mindenki vadul majdnem minden nap csinálj...
GONDOLTAM NÁLUNK VAN CSAK A HÍBA,DE SZERINTEM NEM MINDEN A SZEX .Lehet így ís szépen élni ha ritkán csináljuk.
4 hónappal a szülés után voltunk együtt, akkor fájt, de nem nagyon, azóta nem, sőt.
nálunk meg az van, hogy én szeretném többször, de a férjem nem igényli:(((( nem tudom, miért, már mindenre gondoltam:(((
Mi hétvégére programozzuk a szexet, mert akkor kisebb a fáradtság és a picinyünk xélelőtt vagy/és koradélután nagyot alszik. Ezzel kiküszöböltük a fáradságot és az az iránti parát, hogy esetleg felkel a bébi.
De sajnos nekem is nagyon fáj, van, h mindig, van, h csak az elején. 5 hónapos a gyermek. Sajnos a párom már kezdi feladni és a sok kínlódásba belefáradva ő az, aki kevésbé lelkesedik a dologért. Én se mindig akarom, de inkább én kezdeményezek, mert tudom, hogy minél többet csináljuk, annál hamarabb jobb lesz. Ezt próbálom apuci tudtára is adni.
uf, én 10 hónapja szültem természetes szüléssel, gátvarrásom és hüvelyvarratom is volt
fáj is és nem is kívánom egyáltalán szülés óta, pedig előtte folyton együtt voltunk, még a szülés előtti napon is - nem tudom mit csináljak :S
hetente egyszer-max kétszer vagyunk együtt, nap közben, mikor a picur alszik, de inkább csak házastársi kötelességnek érzem, nem élvezem egyáltalán, pedig tudom, hogy a férjem többször igényelné, de nem tudom rávenni magam :S
arra gondoltam, hogy ez valami ősi természet által elrendezett hormonális dolog - az anya nem engedi közel a "hímet" addig, míg az utód magatehetetlen, gondoskodni kell róla, mert nem akar addig teherbe esni újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!