Csinált valaki mesefigura festést a gyerekszoba falára? Hogy csináltátok? Jól sikerült? Mire figyeljek?
Szia!
Én fogtam egy fóliát, amit írásvetítőkhöz használnak.De jó a sima bugyi is.Tudod?Az az irodai tasak, amibe A4-es lap fér.Rátettem a mesekönyvre, és alkoholos filccel átrajzoltam a figurákat.Az iskolai írásvetítővel kivetítettem a falra.Nincs pedagógus ismerősöd?Az a vetítő azért jó, mert akkora figurát csinálsz, amekkorát szeretnél, és még variálható is, hogy melyik figura hova kerüljön.Aztán a falon grafit cerkával átrajzoltam a kivetített vonalakat.Isteniek lettek a képek.
Ha más nincs, akkor diavetítő.
10:21-es vagyok.Lehet, hogy van egy csomó képem itt a gépen.Sok fali képet gyártottam, pedig nem értettem hozzá.
Majd megnézem, és küldök priviben.
Én egy Gokinjo Monogatari című "meséből" 8szigorúan zárójelben,mert nem mese hanem anime egy divattervező lányról ^^)
Projektorral kivetítettem a falra és uccu neki ^^ Jól sikerült,agyon szép lett ^^
Ez az a kép:
Az az igazság,hogy nekem tele volt a ...nemtudom mimim,hogy ha dekoráció akkor csak cicimaci,törpikék meg disney mesék jöhetnek szóba...hát azért lett ez a lányka a szereplőnk ^^
Köszönöm a sok jó ötletet! Majd utánajárok, kinek van ismerősi körben diavetítője, akár projektoros meg a tanár ismerősön is töröm a fejem.
Szívesen várok az e-mail címemre képeket az elkészült munkákról, kedves 9.34-es és 10.21-es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!