Babátok hány hònaposan érdeklôdőtt építôkocka iránt?
Figyelt kérdés
Az is tetszett neki, ha az elején még csak nézte, ahogy te építesz valamit?2014. dec. 1. 08:01
1/5 anonim válasza:
Náluk hullámok vannak. :D úgy értem kb. 6 hónaposan szerette nézni, hogy építek montessori tornyot majd ledöntöm, aztán 2-3 hét után nem érdekelte. 8 hónaposan már ő döntötte le, aztán most nem érdekli. 1 éves volt novemberben, kb. 2 hónapja nagyon élvezte szétszedni a nagy méretű építő kockát, ma már próbálja össze is rakni (kisebb-nagyobb sikerrel) viszont kb. 2 hete nagyon szereti dobozba betenni és kivenni egyenként a kockákat. Nekünk volt itthon építőkockánk, és időnként elővettem érdekességnek. Én mondjuk minden játékával így csinálom, egyet-egyet elteszek és 2-3 hét múlva adom vissza.
2/5 anonim válasza:
6 hónaposan nézte, 7 hónaposan megszerezte és lebontotta a várat, 8 hónaposan a különböző tornyokat egymással verte szét, 8,5 hónaposan egyesével (kettesével bontotta le a tornyot, de már elemenként) 9 hónaposan nézegeti és ki-be pakolja a dobozba az elemeket, amiket szétbontott a toronyból - és most itt tartunk.
3/5 anonim válasza:
nem tetszett neki, ha én építek valamit, inkább csak szétszedni szerette először a dolgokat, aztán meg csak dobozba pakolgatni. Majd ez is elmúlt, építeni azóta sem szeret. 2 éves.
4/5 anonim válasza:
14 hónapos koráig egyáltalán nem érdekelte, az sem ha én építettem, ő meg egyáltalán nem akarta építeni. Aztán jött a nehezen evős időszak és kockákat raktam neki az etetőszékre, na akkor kezdett el építeni. Most 20 hónapos, most is csak az etetőszékben épít, másképp nem érdekli egyáltalán.
5/5 anonim válasza:
Érdekelni érdekelte már 1 évesen is (akkor kapott először), játszogatott vele 14-15 hónapos korában is, de önállóan várat építeni olyan 20 hós kora körül kezdett el. Most 21 tudja szétszedni, szétválogatni és összerakni egyedül, eddig csak segítséggel ment. (az a fajta legalábbis ami nekünk van, nagyméretű tüskés kocka)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!