Másnál is igy van ez? Anyósómék nagyon ritkán jönnek hozzánk,40km-re laknak de talán ha 2 szer voltak tavaly nálunk, abbol az egyik a baba szülinapja volt! De azt mindig mondják mi mikor megyünk már kb.1 honapja hogy voltunk!
Nekünk nincs senkink, anyósom van, de ő nem tehtei ide a lábát. De nem értelek, miért kell ráerőszakolni valakire magatokat. Ti ne menjetek elvből sem amíg ők nem mennek. Ha nem mennek akkor kimradtok az életükből és kész. Mindent meg lehet oldani. Ha lusták és nem mentek majd észbe kapnak, ha meg nem érdekli őket az unokájuk akkor az őket minősíti és nem is kell erőltetni a dolgokat. Mi is mindenhová gyerekkel megyünk és így teljes az életünk. Egyedül orvoshoz menetelkor hagyom a barátnőmre akivel meg szépen elvan mert ismeri és szereti a gyerek.
Tehát szerintem ne menjetek ti sem és majd meglátod hogy hogy alakul a helyzet, de én nem kepesztenék senkinél az biztos.
Sziasztok!
Nálunk is így van.Anyósomék nagyon messze laknak kb.90km.A lányom most 4 hónapos,de csak kétszer voltak nálunk,mert nekik drága az utazás.Nekünk nagyon rossz az autónk rögtön ki esik alolunk de elvárnák, hogy mi menjünk hozzájuk,mert nekünk olcsó a benzin(gondolom).Én nagyon utálok nálunk lenni,mert nem lehet semmit se csinálni, hideg van, büdös van szüval ki vagyok töle.De mindig azt hallgatom,hogy mennyire szeretik az unokájukat,meg hogy mikor megyünk.Egyszer voltunk azt hittem,hogy soha nem érünk haza az auto miatt,én többet biztos nem megyek.Küldök majd képet nekik.
Ez a szöveg akár tőlem is származhatna. Még a km is stimmel, és ugyanez, mindig reklamálnak, miért megyünk ilyen ritkán. Kislányom 1,5 éves és egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltak: 4szer.
Amúgy meg örüljünk, nekem nem hiányoznak! Addig sem kell őket látnom.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint 2. és 3. válaszolónál, annyi különbséggel, hogy 8 hónapja minden egyes szombaton vagy vasárnap itt vannak nálunk, de felvenni is alig veszik fel a gyereket,mondván, nehéz.. (9 kg) van hogy elkezdik nézni a tévét, a gyerek meg mellettük.... Gondolhatjátok. Egyébként meg szeretik, csak valahogy nem tudnak foglalkozni vele. Persze amikor én anyum van itt, akkor mondókázik, énekel neki, agyon puszilgatja, még wc-re is alig akar kimenni.
Én meg azt nem tudom, meddig jönnek még minden hétvégén, mert így a barátainkkal is alig tudunk találkozni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!