Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha bukik a babám evés után,...

Ha bukik a babám evés után, akkor kell pótolni a tejcsit ami kijött belőle?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy van hogy a kislányom egy, másfél óráig is eszik, mert folyton sír evés után, és úgy gondoltam eddig hogy éhes. Ezért adtam is neki a cicim. Dokinéni azt mondta, hogy max fél óráig egyen, aztán csak kb 3 óra múlva megint. Azért sír mert fáj a hasija az állandó kajálástól. Most próbálom erre szoktatni, de eddig még sokat sír. Viszont ha sokat bukik, akkor azt nem kell pótolni azonnal? Ráér a köv etetésnél? Volt valaki ilyen szituban?
2008. aug. 15. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

szia

nem válasz, én is ezen gondolkoztam.ugyan sajnos az én babám tápszeres, de sokat kibukik és nem tudom hogy akkor nem marad-e éhes, mert utána sokáig sír.

2008. aug. 15. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
szia,én nem szoktam ugyan potolni,mert szerintem a büfivel kijön aminek ki kell,de probáld meg és ha kell még neki akkor adjál,de szerintem nem szükséges. 3 hos baba anyuja
2008. aug. 15. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám 10 hetes most és eleinte ugyan ezt csináltuk, amit most ti! Ő is állandóan sírt, ha nem volt cicin, mi is másfél órákat ciciztünk....és rengeteget bukott is. Én nem pótoltam. Mára már olyan ügyes, h 10-15 perc alatt szopizik 140et és nem is hajlandó tovább a cicim lógni.:) Néha fordul csak elő, h többet van rajta, de hagyni szoktam....mert imádom, mikor bújik.:) Legyél türelemmel és cicizzetek sokat! Lehet nem éhes csak a kis lelkének kell!:)
2008. aug. 15. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azért sír, mert tényleg csak cicizni szeretne és még jön a tejcsi. Próbáltad cumiztatni? Én nem vagyok cumi-párti,de egy 2-3 perc cumi után az én kislányom megnyugszik.
2008. aug. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!