Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejérzékeny 1 éves babának...

Tejérzékeny 1 éves babának mivel lehet pótolni például a kalciumot, vasat?

Figyelt kérdés
Sinlac-ot már nem eszi meg. Cebion 2x multiban amit kap reggelente abban nincs egyik sem.
2010. febr. 10. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi még reggel-este Milupa Pepti plus2-őt eszünk.

Azt sem enné meg? A sinlacot az én fiam sem fogadja el, de a Milupa SOM, gyümölcsös fajtáját sem.

A múltkor itt olvastam, h a DM-ben van valami olyan rizspép, amiben ugyancsak nincs tej.

Mennyi idős a gyermeked?

Az enyém most lesz másfél, egy éves kora óta fokozatosan adagolom neki a tejtermékeket. A túrót már jól bírja, tejfölt nem eszi meg, sajtot csak egy picikét.

Joghurtot most úgy viselni el, h hetente csak 1 pohárkával, így nincs hasmenés, kiütés.

Tejet egyáltalán nem tudja meginni, egy deci már teljesen kiüti, 3 nap hasmenés, és rengeteg kiütés.

Én azért kezdtem el a fokozatos terhelést, mert mondta a doktornéni a gasztrón, h 1 éves kor után lehet próbálkozni már, de csak nagyon kíméletesen.

2010. febr. 10. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi is a Milups Pepti plus 2-t esszük,a kisfiam szereti,9 hónapos.A tejes dolgokat apránként próbálom adagolni,igaz még csak túrót kapott eddig,a joghurtot most próbálom kóstoltatni vele.Eddig nem csapta ki,remélem később sem fogja.A tejet pedig ameddig csak lehet,elhúzom.
2010. febr. 10. 13:33
 3/5 A kérdező kommentje:
14 hónapos a babám. Nem eszi meg a Milupa Pepti plus-t, már próbáltam azt is. Semmilyen tápszert, pépet nem fogad el. Igazából valami vitaminkészítményre gondoltam de sajnos 1 éveseknek elég gyér a paletta. Azért köszi a válaszokat!
2010. febr. 10. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

második vagyok:

Nem próbáltál beletenni neki egy kis cukrot vagy vaníliás cukrot esetleg egy kis instant kakaót?

Úgy elszokták fogadni.

2010. febr. 10. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én is ízesítem kakaóporral, cukorral, időnként gyümilével, és főztem már karamellát is, vízből, és arra töltöttem a tápszert.

Maci kávét is lehet bele tenni, ezeket a védőnő mondta, próbáld meg, hátha valamelyik bejön.

2010. febr. 10. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!