Szerintetek mit csináljak ha 40 hetes várandós kismama vagyok és még nem szültem meg de még jóslóim sincsenek?
Én épp a "te eseted" vagyok. 40 hetesen, nulla jósló fájással, -sosem fogom már megtudni, milyen is az-. Sőt. Én épp a kiírás napján szültem, megindult a szülés magától, csak fájásokkal mentünk a kórházba, gyors szülés volt (császár sajnos, faros volt végig). Nyugi. Pihenj addig is, mert utána jön az igazán kemény meló.
1,5 éves anyukája
Én túlhaladtam a kiírt dátumon, és már tűkön ültem.
Egy jóslóm sem volt amúgy, nem is nyíltam, úgyhogy nekem végül indították, de a lényeg, hogy nem maradt bent! :)
Ha nem akar jönni, akkor szerintem nem jön, hiába a taktikák. Nekem ajánlották, hogy igyak tonicot, hogy vegyek meleg vizes fürdőt, és szexeljek. :) Ezek nem tűntek túl veszélyesnek, így hát tettem egy próbát. De semmi. Tudom ilyenkor már nehéz várni, de majdcsak kibújik valahogy!
Nyugi, még a kiírt napot sem érted el, szóval még bármi lehet. Jóslóm nekem som volt egy sem, egyszer csak elfolyt a magzatvíz.
Persze tudom már várod, de élvezd a csendet és a pihenést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!