Melyik nevet választanátok? Lola vagy Mici?
Nagyon megtetszett a Mici név mióta hallottam. De nem akarom sem azt, hogy azt mondják utánozunk, és nem tudom mennyire lesz divatnév.
A harmadik gondom, hogy a legnagyobbik lányunk Lili, és félek, hogy az i betük miatt nagyon hasonló a hangzás.
A Lola név is nagyon tetszik. Ezzel az a gondom, hogy a már két megszületett lányunk neve is l betüs (Lili és Lotti) ez véletlen volt, félek, hogy ha mindhárom gyerek l betüs lenne csúfolódnának velük.
De több név nem tetszik. Talán még a Mia és a Kíra, de a másik kettö jobban
Egyik sem tetszik. De a Kíra és Mia sem. Kissé erőltettek...
Lujza, Léna, Lelle, Liza.
Vicces, az egyik barátnőm kutyája Mici, egy másik barátnőmé Lola, kolleganőmé Lili (na jó, ez embernek is szép név) egy haveromé meg Kira.
Csak kutyanevek jutnak eszedbe?? :))
Ne haragudj, de szerintem egyik név sem szép. A Lola még hagyján, a Mici az viszont szörnyű. Ha már a két másik lánynak is L betűs neve van, szerintem pont akkor lógna ki a sorból a harmadik gyerek, ha az ő neve más kezdőbetűs lenne. Laura, Léna, Liza esetleg?
Mia és Kíra közül inkább az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!