Melyik nevet választanátok? Lola vagy Mici?
Nagyon megtetszett a Mici név mióta hallottam. De nem akarom sem azt, hogy azt mondják utánozunk, és nem tudom mennyire lesz divatnév.
A harmadik gondom, hogy a legnagyobbik lányunk Lili, és félek, hogy az i betük miatt nagyon hasonló a hangzás.
A Lola név is nagyon tetszik. Ezzel az a gondom, hogy a már két megszületett lányunk neve is l betüs (Lili és Lotti) ez véletlen volt, félek, hogy ha mindhárom gyerek l betüs lenne csúfolódnának velük.
De több név nem tetszik. Talán még a Mia és a Kíra, de a másik kettö jobban
Mindenkeppen a Lolat.Szerintem az nem Baj,ha a harmadik kislany neve is l betuvel fog kezdodni.Sot ha Mar az elso kettoe igy alakult akkor meg aranyos is,nem fog kilogni a sorbol. :)
Nekem a Mici nem tetszik.Meg kisgyereknek talan elmegy,de egy felnottnek!?Hat nem igazan komoly nev..
Nekem nagyon tetszik a Mici nev. Tobbszor szoba kerult mar nalunk is.
Lola is szep, de en a Micit valasztanam.
Az én nevem is Mia :) (felnőtt nő vagyok) Szerintem gyönyörű a Lola, senki nem fogja csúfolni őket, egyébként meg senkinek semmi köze hozzá hogy
egyforma kezdőbetűs neveket választotok!!! Szerintem legyen Lola :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!