Szerinted, kisbabás anyuka kérdése?
Nektek nem durva az, ha egy kisbabás anyuka ilyen kérdést tesz fel egy nyilvános közösségi portál nyilvános csoportjában?
Szoptato mamik! Kinek mennyire (volt) rendszeres a havija szules utan?
Nekem 5,5 hoval utana jott meg es azota ketszer is pontos volt...most meg 10napja kesik. Olykor szoktuk kicsit gumi nelkul csinalni,de mindig idoben felhuzzuk.Csinaljak tesztet?
Főképp ez: "olyakor szoktuk kicsit gumi nélkul csinálni". Nekem ez annyira durva, senkinek semmi köze hozzá. Vagy ott van rá a gyakori :)
Szerintem azt hiszi, hogy az ismerősei nem látják, vagy azt hiszi hogy anonim módon működik az is... elvan kicsit tévedve. Én Fb-os csoportokba nem szoktam irogatni mert látják az arcom, nem tálalom ki így idegeneknek a dolgainkat.
Egyik ismerősöm múltkor egy várandós csoportba kérdezte meg, hogy nem pici a babája mert csak 6cm, miközben a neten azt olvasta hogy 60mm a normális... Hát én szét röhögtem magam rajta... Egyrészt tök buta, másrészt jól lejáratja magát mindenki előtt.
oszom első kettőt
tuti, hogy el van tévedve a kedves anyuka :)
Engem az háborít fel hogy egy felnőtt nőről beszélsz és ennyi esze van?
Nagy az isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!