Amikor ilyen rések vannak a baba foga között, az "összenő"? Elmúlik?
meg ami így srégan nő(babámnál már srégan kibújt, nem tudom lefényképezni, mert homályos lesz)abból egyenes fogak lesznek?
Nekem is kellett volna fogszabi kaptam is éjjelit de egyszer tul sokat húztunk rajta és nem tudtam többet hordani.
Én is remélem ebben az apjára üt.
nekem meg rájöttek ha be van tolva az első kettő egyenesbe akkor a szemfogaim kifordulnak, mert nincs hely, szóval a végén azt javasolták, hogy ha kihúzunk egyet(a mosolynál a sarokban, nem tudom hanyas fog)akkor el tud tolódni az egész és szép lesz, gondolodjak rajta, azóa is gondolkodom, hogy kihúzassak e egészséges fogat..)
éjszakai volt nekünk is, olyan szinten fájt reggelente, hogy ha csak a számhoz érintettem finoman az ujjam, már ebbe a semmibe majd' bele haltam.
annyiban nyugodt vagyok, hogy nem szereti a cumit, legalább az nem deformálja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!