Milyen tápszert adjak kislányomnak?
Figyelt kérdés
8 hónapos ,most reggel -este eszik tápszert beba ha startot,és mivel most vezetem be neki a tejes dolgokat váltanék a ha tápszerről.A védőnőnk a humana baby fittet ajánlotta,vettem is de nem issza.Már próbáluk a beba 2-t de az sem ment.Én szerintem a sűrűsége miatt nem tetszik neki,mert pl. a sűrűbb rostos leveket se szereti.Egyépként az 1-es tápszereket még adhatom neki?Muszály lenne váltani?Milyen a sima humana 1?Vagy a hipp plus 1?Köszönöm2010. jan. 28. 23:51
1/3 anonim válasza:
Nem fontos váltanod, igazából csak a kalóriatartalmuk más + 1-2 vitemin, mennyisége tér el, de az sem jelentősen
2/3 anonim válasza:
én férfi vagyok, nincs gyerekem
de tanulmányaim szerint egy csecsemőnek legalább másfél éves koráig anyatejet kell kapnia, és az egészséges táplálkozással az anyának kell átadnia mindazt, amire szüksége van.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Az utolsó válaszolónak:
6 hónapos koráig tudtam szoptatni,ennek is örülök,de e helyett kell pótolni tápszerrel.
2010. jan. 29. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!