Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyre kevesebb a tejem,...

Egyre kevesebb a tejem, milyen tápszert adjak 10 hónapos kislányomnak?

Figyelt kérdés
Tejpépekkel próbálkozom napközben, de nem szívesen eszi. A tápszernek is hasonló az íze? vajon megissza majd?
2011. ápr. 29. 07:00
 1/9 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés, ezt nem lehet tudni. sokan dicsérik a a Beba tápszereket, a lányom a Milupa Milumil tápszereket itta. Sajnos másként nem tudsz meggyőződni róla, csak ha megveszed és megkóstoltatod.
2011. ápr. 29. 07:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogyan jó lenne megszerettetni vele az egyiket:-) Köszönöm a válaszod!
2011. ápr. 29. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

2 hónapot kihúzhattok túróval, joghurttal, sajttal, utána meg mehet a tej, kakaó.

Én nem etetném tápszerrel már, felesleges.

2011. ápr. 29. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

A tápszer sokkal jobb, mint a bolti tej vagy kakaó.

Én egy darabig Beba tápszert vettem, nagyon drága, egyszer kipróbáltam a Müller-es Bebivita tápszert, nagyon szerette a kisfiam (Mai napig ezt a márkát veszem neki). Az összetétele is van olyan jó, mint bármely drágábbé, sőt, egyes összetevőiben még übereli is őket (pl. vastartalom).

2011. ápr. 29. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem értek egyet az előttem szólóval. A tápszer nem felesleges, hanem szükséges, ha nincs anyatej.

Egy babának legalább napi fél liter tej, tejtermék kell, és mivel boltit még valószínúleg nem akar adni, marad a táp.

Nem kell mumusnak tekinteni, babák tömege nő fel azon is,és kutya bajuk.

A gyerekeim Bebát ettek, de tényleg nehéz tanácsot adni ebben. Nincsenek véletlenül tápszer termékmintáid?

Talán a Milupától küldenek, Hippes is van.

2011. ápr. 29. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha te mindenképp tápszert akarsz neki adni, akkor mindegy melyiket választod, olyan sokat úgysem iszik belőle naponta, hogy gyorsan fogyjon. Mi a Humana Baby-fit 1 használjuk, ez banán ízű az én kisfiam nagyon szereti. Refluxos babáknak van, de bárki veheti és receptre is kiírják. Bár én a 10 hósomnak már nem vennék tápszert, mert szerintem felesleges ezzel a mesterséges kajával etetni, de ezt mindenki maga tudja. A forralt tej is megteszi, ha nem allergiás rá. Az sokkal egészségesebb, persze csak amelyik látott tehenet :)
2011. ápr. 29. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
szerintem is kell a tápszer.mi a milupa milumil-lel kezdtük,de nem volt jó.a beba viszont tökéletes.10 hónapos kisfiam ezt eszi és még egy darabig adni is fogom neki
2011. ápr. 29. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küszködöm, az én lányom 9 hónapos. A doktornő azt tanácsolta, hogy sima 2-s tápszert vegyek ne HA-t, mivel a simának az íze közelebb áll az anyatejhez. Milupát vettem, szerintem nagyon rossz íze van, a lányom sem itta meg :(. Tejpépet eszik, de csak Milupa Kekszes-piskótásat. Abban egyetértek az előttem válaszolókkal, hogy szerintem is szükséges lenne még a pótlás, de egyszerűen én nem tudom vele megitatni.
2011. ápr. 29. 09:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt! Tejet nem szeretnék neki adni, korainak tartom még. A tápszerrel nincsen semmi gondom, és inkább ezt adnám a bolti tej helyett.

Megpróbálok termékmintát kérni, ha nem sikerül akkor próbálkozni fogok én is. További szép napot nektek :-)

2011. ápr. 29. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!