Három és fél hónapos babám taknyos. Porszivózom az orrát, amit nagyon nem szeret, nagyon sir amikor csinálom. Pár napja berekedt, és szegénykémnek alig van hangja. Létezik hogy a sok sirástól ment el a hangja?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nem. A betegségtől ment el, de gondolom ezt az orvos is mondta. Az orrszívás fontos, mert könnyen középfülgyulladás lehet belőle, és hidd el, az nem csak egy kis sírás, ha fáj a füle is.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor az orvosnál voltunk, még nem volt berekedve. Középfülgyulladást állapitottak meg nála, azért is porszivozom gyakran a nóziját, kapott antibiotikumot is. Viszont a hangja pár napja ment el. Nem tudom azért e mert sokat sir, vagy a betegség miatt?
2014. nov. 17. 17:45
3/5 anonim válasza:
Szia! Biztos, hogy nem a sírástól ment el a hangja, szerintem mutasd meg orvosnak mindenképpen, hogy kell e rá valami gyógyszer mert még nagyon pici, jobb a biztonság!
4/5 anonim válasza:
Nálunk a rekedés egyet szokott jelenteni a gégegyulladással.
De persze lehet a sok sírástól is, nem mondom.
Viszont ha már vannak tünetei a megfázással kapcsolatban, akkor én inkább azzal hoznám összefüggésbe a rekedtséget.
Szóval vidd vissza az orvoshoz és inkább nézzen rá!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! sajnos tényleg a betegség miatt rekedt be szegény babám.
2014. nov. 18. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!