Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » állítólag felébredéskor...

állítólag felébredéskor hagyni kell a babát kicsit ellenni az ágyában, ne rohanjunk egyből. De én megtudnám zabálni?

Figyelt kérdés

amikor felébred elkezd játszani csendben, vagy felemeli feje fölé a mesés takaróját nézegeti hosszaan, kukucskát játszik magával. úgy odamennék agyon szeretgetni.

elfelejtettem mivel indokolták amit olvastam, ami kimondottan baba oldalról, a baba érdekéről írt, most vagy szellemi fejlődésben, vagy szociális érintkezésben nememlékszem, csak arra, hogy fontos..

mi a véleményetek?

#6 hónapos #(míg válaszoltok
2014. nov. 16. 10:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

igen okosabbak, mint gondolnánk :)

bármit meg tudnak tanulni

2014. nov. 16. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Én már nem emlékszem, hogy mikor kezdtem ezt el, de már elég régóta hagyom a kisfiamat ébredés után az ágyban had játsszon. Egyrészt neki is meg kell tanulni az egyedül létet, az egyedüli játékot, másrészt nem kell rögtön ébredés után körbefutnia a házat, mi felnőttek is szeretünk nyújtózkodni, heverészni picit ébredés után (már akinek van ideje rá :) ), harmadrészt pedig nekem is kell idő amíg felébredek, felöltözök, megiszok egy kávét vagy teát stb... Én ezért is szoktattam rá a kisfiamat.

Kisfiam amúgy is olyan volt még nagyon piciként hogy nem volt el 10 percet sem egyedül, aztán valahogy csak úgy jött neki hogy ébredés után nem sírt azonnal, elkezdett játszani az ágyban lévő játékaival én meg örültem magamnak és hagytam.

Amúgy természetesen nem teszel rosszat ha te kiveszed ilyenkor de egyrészt a te érdeked is hogy hagyd egy picit ott meg az övé is, megtanul egyedül játszani, felfedezi a dolgokat, jót tesz neki.

2014. nov. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!