Normális, hogy babám még nem forog, de felülne? Más babája is csinálta/csinálja ezt?
Figyelt kérdés
4hónapos, és hanyatt fekvésből volt már, hogy mintha felülést csinálna, kb 45fokos szögben "felült".2010. jan. 28. 15:07
11/13 anonim válasza:
Köszönöm a válaszod!!:-))))))))))
Most aggódni kezdtem mert az én babámon nem veszem észre hogy forgolódni akarna.Egyedül az oldaláról fordul a hátára és kész.Viszont ma kipróbáltam hogy hasra teszem és elkezdett sírni úgyhogy ez nem igazán jön be neki :-(((((
12/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én fiam csak 6 hónaposan fordult meg. A hason fektetés nagyon fontos, még ha utálja is a gyerek, mert nagyon fontos izmokat erősít.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi most voltunk a Petőben ahol azt mondták, hogy a hason fekvés nagyon fontos!! Úgy erősödik meg minden izma a picurkának. Az én lányom sem szeret hason lenni, de ahányszor csak lehet hasra teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!