Anyukák ma valahogy úgy elkapott a sírás. Kisfiam 6hónapos lett tegnap de még csak gurul, meg tartja a fejét. hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
lányom 6hónaposan kapaszkodva tartotta magát,ült és próbált mászni kúszni. 7hónaposan már tudta ezeket és meg is tette az első lépéseit. tudom minden gyerek más,de úgy érzem hogy lusta a babám... védőnő orvos szerint okés és súlyban is a gyerem meg minden. de nekem azért kicsit más,igy hogy a lányom gyorsabb volt fejlődésileg... nem piszkálom a fiam mert értelmes okos, de rossz nézni hogy más gyereke 5 hónaposan már plattyog az anyja után a konyhába, hiányzik ez az érzés, amikor a lányom ennyi idős volt és csinálta... lehet butaság, de tudom várni kell...2014. nov. 14. 11:19
21/21 anonim válasza:
Örülj, hogy egészséges a gyereked!!! Nekem lenne okom sírni, mert lehet, hogy a kislányom soha nem fog utánam "slattyogni", halmozottan sérült lesz... Gondolkozz már el, azon, amit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!