Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ma valahogy úgy...

Anyukák ma valahogy úgy elkapott a sírás. Kisfiam 6hónapos lett tegnap de még csak gurul, meg tartja a fejét. hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
lányom 6hónaposan kapaszkodva tartotta magát,ült és próbált mászni kúszni. 7hónaposan már tudta ezeket és meg is tette az első lépéseit. tudom minden gyerek más,de úgy érzem hogy lusta a babám... védőnő orvos szerint okés és súlyban is a gyerem meg minden. de nekem azért kicsit más,igy hogy a lányom gyorsabb volt fejlődésileg... nem piszkálom a fiam mert értelmes okos, de rossz nézni hogy más gyereke 5 hónaposan már plattyog az anyja után a konyhába, hiányzik ez az érzés, amikor a lányom ennyi idős volt és csinálta... lehet butaság, de tudom várni kell...
2014. nov. 14. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok!

ja és hogy ezért elkapott a sírás???

Baxus valakinek betegen születik a gyereke vagy autista vagy bármi szellemi baja vanna ők joggal sírják el magukat!!!

De azért bőgni mert 6 hósan még nem "plattyog" utánnad???

Vááá....

2014. nov. 14. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:

"a lusta a babám úgy értettem hogy ráérős alkat. nem negatívban beszélek hozzá illetve róla"

és ha ráérős akkor mivan???

Összedől a világ???

Ő ilyen és kész!!!

És igenis negatívban beszélsz róla!!!!

2014. nov. 14. 12:46
 13/21 A kérdező kommentje:
régi emlékek feltüntek és jó volt mikor a lánymo ezeket csinálta.
2014. nov. 14. 12:46
 14/21 A kérdező kommentje:
ti beszéltek a gyerekeimről hogy nem normálisak merthogy a lányom mennyire előre haladott volt a korához képest. és a fiam meg szerintetek van lemaradva. tudjátok mit nem vitatkozom. ti biztos mindent jobban tudtok...és én a ti gyerekeiteket nem minősítem és nem is szeretném. a viszont látás
2014. nov. 14. 12:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Van a lányodról babanaplód amiben pontosan leírtad mit mikor csinált? Mert ha nem, akkor lehet rosszul emlékszel, és esetleg a lányod se csinálta előbb, csak az évek múlásával már nem lehet pontosan megmondani h pl. 6 v 8 hónapos volt-e.Az idő megszépíti a dolgokat.
2014. nov. 14. 12:47
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ikreim vannak. A lányom mindent hamarabb csinált, mint a fiam. A fiam 2 hónappal kèsőbb kezdett mászni, járni. Jártunk Dévény tornára. Ha nagyon nyugtalan vagy, vidd el szakemberhez.
2014. nov. 14. 12:55
 17/21 A kérdező kommentje:
igen leírtam mindent napra pontosan mikor mit csinálta a lányom.
2014. nov. 14. 13:33
 18/21 anonim ***** válasza:
10 hónapos fiam sem jár még, csak kapaszkodva lépeget. Mi normál ütemben csináltunk mindent, tehát 5 hónaposan ott tartottunk, hogy mindkét irányba forgott már, hat hónapot betöltötte, amikor elkezdett kúszni, 7 hónaposan mászott, 8 hónaposan kapaszkodva felállt, 9 hónaposan kapaszkodva kezdett lépegetni és most már elengedi magát és megáll kapaszkodó nélkül 3-4 másodpercig. Jah és 7 hónaposan ült csak fel elsőnek. Szerintem teljesen normális a fiad.
2014. nov. 14. 20:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ütemben fejlődik, sok baba van, aki 6 hónaposan még át sem fordul, mégis egészséges. Ne aggódj, fog még utánad menni a konyhába, addig meg élvezd ki, hogy még ott hagyhatod a szobában.

A lányod naplóját pedig tedd el valahova, ne olvasgasd, fölösleges rossz érzést kelt. Eleve nem jó összehasonlítani a két gyereket, de a lányok általában mindent előbb is csinálnak.

2014. nov. 14. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Mrgkerdezhetem, hogy milyen alvo a baba? Ejszaka jolalszik? Esetleg atalussza?
2014. nov. 15. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!