Anyukák ma valahogy úgy elkapott a sírás. Kisfiam
6hónapos lett tegnap de még csak gurul, meg tartja a
fejét. hogy segítsek neki?
utolsó vagyok!
ja és hogy ezért elkapott a sírás???
Baxus valakinek betegen születik a gyereke vagy autista vagy bármi szellemi baja vanna ők joggal sírják el magukat!!!
De azért bőgni mert 6 hósan még nem "plattyog" utánnad???
Vááá....
2014. nov. 14. 12:44
"a lusta a babám úgy értettem hogy ráérős alkat. nem negatívban beszélek hozzá illetve róla"
és ha ráérős akkor mivan???
Összedől a világ???
Ő ilyen és kész!!!
És igenis negatívban beszélsz róla!!!!
2014. nov. 14. 12:46
13/21 A kérdező kommentje:
régi emlékek feltüntek és jó volt mikor a lánymo ezeket csinálta.
14/21 A kérdező kommentje:
ti beszéltek a gyerekeimről hogy nem normálisak merthogy a lányom mennyire előre haladott volt a korához képest. és a fiam meg szerintetek van lemaradva. tudjátok mit nem vitatkozom. ti biztos mindent jobban tudtok...és én a ti gyerekeiteket nem minősítem és nem is szeretném. a viszont látás
Van a lányodról babanaplód amiben pontosan leírtad mit mikor csinált? Mert ha nem, akkor lehet rosszul emlékszel, és esetleg a lányod se csinálta előbb, csak az évek múlásával már nem lehet pontosan megmondani h pl. 6 v 8 hónapos volt-e.Az idő megszépíti a dolgokat.
2014. nov. 14. 12:47
Nekem ikreim vannak. A lányom mindent hamarabb csinált, mint a fiam. A fiam 2 hónappal kèsőbb kezdett mászni, járni. Jártunk Dévény tornára. Ha nagyon nyugtalan vagy, vidd el szakemberhez.
2014. nov. 14. 12:55
17/21 A kérdező kommentje:
igen leírtam mindent napra pontosan mikor mit csinálta a lányom.
10 hónapos fiam sem jár még, csak kapaszkodva lépeget. Mi normál ütemben csináltunk mindent, tehát 5 hónaposan ott tartottunk, hogy mindkét irányba forgott már, hat hónapot betöltötte, amikor elkezdett kúszni, 7 hónaposan mászott, 8 hónaposan kapaszkodva felállt, 9 hónaposan kapaszkodva kezdett lépegetni és most már elengedi magát és megáll kapaszkodó nélkül 3-4 másodpercig. Jah és 7 hónaposan ült csak fel elsőnek. Szerintem teljesen normális a fiad.
2014. nov. 14. 20:35
Teljesen normális ütemben fejlődik, sok baba van, aki 6 hónaposan még át sem fordul, mégis egészséges. Ne aggódj, fog még utánad menni a konyhába, addig meg élvezd ki, hogy még ott hagyhatod a szobában.
A lányod naplóját pedig tedd el valahova, ne olvasgasd, fölösleges rossz érzést kelt. Eleve nem jó összehasonlítani a két gyereket, de a lányok általában mindent előbb is csinálnak.
2014. nov. 14. 20:40
Mrgkerdezhetem, hogy milyen alvo a baba? Ejszaka jolalszik? Esetleg atalussza?
2014. nov. 15. 05:36
Kapcsolódó kérdések: