2 hónapos a babám,2 napja állandóan sír! A védőnő azt mondja, hogy hagyjam sírni. Ezt kb 10 percig bírom is, de utána muszáj felvennem. Valami tanácsra lenne szükségem, hogy hogyan tudnám megoldani a helyzetet, mert így semmit sem tudok csinálni?
Szia
Szintén 2 hónapos a kisfiam, vagyis pár nap múlva lesz annyi.
Nem értem, hogy 80 gramm az adag. Ez nagyon kevés! Vagy hány kiló a baba? Hányszor eszik egy nap? Tápszeres?
Mennyit alszik? Levegőzés?
Nálunk délután van sírás. Olyankor be a babahordozóba és viszem a levegőre.
Ha tudok, segítek, írj akár privit is.
2 gyerkőcös anyuka vagyok
Ma nekem is többet sír két hónapos fiam. Eddig is hasfájós volt, és rengeteget sírt, már kb. 2 hete normalizálódott a helyzet, erre ma megint. De én arra gondoltam, hogy azért, mert 9-kor felkelt, azóta most aludt el.
Szóval nálunk akkor is sírás van, ordítás, ha már aludna, de nem tud. Ilyenkor sír, sír, közben a kezemben van, és egyszercsak hirtelen elhallgat és beájul.
Én a hóesésre fogom, a múltkor is ekkor volt ilyen nehéz vele.
Eleget alszik a babód napközben? Ha két napja sír, lehet az időt nem bírja, vagy tényleg a hasa.
Nálunk is volt egy hónapja kb. hogy azt hittem kihívom az ügyeletet.... de ők is mit tudnának csinálni? A sírásra meg van egy csomó praktika, ötlet, de végesek ezek, mindig mindenki ugyanazt mondja, de tuti megoldás sokszor sajnos csak a türelem és a babusgatás...
Én sem hagynám sírni, csak amikor egyértelműen hiszti, nálunk ez kb. 1-2-szer volt még eddig, de akkor sem bírtuk 5 percnél tovább... de valamikor enni is kell... na,kicsit elkalandoztam.
Szóval kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!