Gondjaink vannak a szoptatási napirenddel.6 napos a kisfiam, és a védőnő mondta, hogy kb. mikor kellene ennie, és mennyit. De sajnos ezt egyáltalán nem tudjuk tartani. Hogyan oldjam meg? Hagyjam esetleg kicsit nyűglődni, sírni, hátha éhesebb lesz?
Ne hallgass a védőnőre. Akkor és addig szoptasd a babát, amíg igényli. Ha nem kér, akkor ne erőltesd, ha meg kér, akkor szoptasd meg, ennyi.
Nyugi, nem lesz semmi gond.
Nyűglődni ne hagyd.
6 naposan még nincs rendszer a baba életében! tedd többször cicire, és majd idővel lesz szuper napirendetek. és amíg gyarapszik a babád, addig 10 perc alatt megesz azt a mennyiséget, ami neki elég.
szerintem a 6 napos babát ne hagyd nyűglödni
12:45vagyok. Hasonlóan akartam leírni mint az előttem levő válaszoló csak éppen nagyon felment a pumpám... :(
Bocsi
nem vagyok valami tapasztalt anyuka (8 hetes a lányom)de milyen napirendet akar a védőnő egy 6 napos borsónyi gyomrocskájú babától?nagyon sokszor voltunk fent mi is az első 2 hétben,azután tágultak a határok a gyomrával együtt:)Rengeteg kitartás és törődés kell nekik,ezek a napok nem a pihenésről szólnak:))
Az biztos,hogy ezeket a szeles ,frontos napokat is nehezen viselik.
Velünk is így volt nem akart 10percnél többet enni a kismanóm.Nekem azt mondta a védőnéni hogy semmi gond és hogy nem fog sokáig tartani ez a dolog.Hamar rákap majd az izére.Így is lett most 2.5 hetes a kislányom és simán cicizik 1orát vagy akár többet is.
Sok Boldogságot.
2.5hetes baba anyukája
8 hetes.
annyra beleéltem magam az elsö napok emlékibe,hogy elöttem mindent leírtak!!!
A védőnő szerint nekünk már csak napi 4x szabadna enni.Egyen az ő gyereke ennyit!!
A babád majd rendet teremt abban a kis "káoszban",ne aggódj!
Hat persze hogy nem eszi meg a szukseges mennyiseget egy szopira, hiszen megcsak most szuletett szinte, es nagyon kicsi meg a gyomra.
A vedonore ne hallgass, mert oneki ezt kell mondania, ezt tanulta. De mashogy mukodik eletben mint a nagykonyvben.
Fokozatosan tagul a kis gyomra a kicsinek, es majd meglatod mar majd egyre tobbet fog tudni enni, es akkor majd nem fog kerni gyakran.
Az elejen ez igy teljesn termeszetes, egyaltalan ne aggodjal!
Egyel igyal sokat, pihenjel es szopiztasd a babukadat, hidd el szepen fog fejlodni, csak ne aggodjal mert az egyaltalan nem jo!
Ja, meg nehogy mericskeld a babadat a merlegeen, arra nincs szukseg.
Ha sokat szopik napkozben akkor fejlodni fog rendesen!
4 honapig csak szoptattam, es 21 honaposan hagytam abba teljesen a szopit a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!