Az én kisfiam (5 éves) még mindig nem issza meg a szénsavas vizet, amit nem is bánok, mert nem igazán egészséges.3-4 évesen kostólta először. De olvastam már itt egy-két kérdésben, hogy ebben a korban már egy csomó gyerek csak ezt issza.
2010. jan. 28. 12:28
3/14 anonim válasza:
A lányom kb 1-2 évesen kapott!Imádja az ásványvizet!Nyáron mást nem is hajlandó inni.Most 4 éves!
2010. jan. 28. 12:29
4/14 anonim válasza:
Nekem a nagyobbik 7,5 éves de még nem ivott.
2010. jan. 28. 12:30
5/14 anonim válasza:
7hónaposan. Nagyon meg akarta kóstolni az üveget, és ivott a vízből. Az arcát nem lehet leírni, amilyen fintort vágott. Ennek ellenére nagyon ízlett neki az üveg.
(Babavíz volt, amit kapunk, a nitrátos csapvíz miatt, és szésavval tartósítják, babának forralás után adható.)
2010. jan. 28. 12:41
6/14 anonim válasza:
Nekem még nem jutott eszembe hogy adjak neki (3 és fél éves), de nem is akarok és én sem iszok szénsavasat, mert nem szeretem. Kóstolni, már kóstolta apa poharából, mert kíváncsi volt. (Cuki arca volt utána, jót nevettünk :) )
2010. jan. 28. 12:50
7/14 anonim válasza:
sya nekem 6 hetes babám van és szentkirályi ásványvizet issza persze szénsav mentes és a tápszerét is azzal adom neki.
2010. jan. 28. 12:50
8/14 anonim válasza:
nekem a 4 évesem mai napig nem issza meg a szénsavasat, és én sem bánom. természetesen kóstolta már, de nem jött be neki
2010. jan. 28. 12:56
9/14 A kérdező kommentje:
lanyom 14 hos es kb. 12 honaposan kapott egy keves szensavas asvanyvizet, amikor meg akartam tanitani hogy igyon szivoszallal. Sikerult is. Imadja azota is. Alig iszik valamicsket amugy egesz nap. Most 14 hos es most tanul inni poharbol. Asvanyvizet szivesen iszik poharbol. Hat persze max 25ml-et. Ennel tobbet nem tudok belediktalni sem. Ha nem szur elegge akkor nem is keri.
Amugy kis szekely csaj, nem feltem, az egesz family asvanyvizet ivott egesz eleteben. (Persze termeszetes asvanyvizet, amit a forrasbol ihattak - nekunk ez lehetetlen mar sajnos)
amugy nalunk apa a nagy "savasvizivo" en nem azon nottem fel es nem is szeretem, mert szur de ugy latom a lanyunk koveti apat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!