Fsokáig fog neki fájni? Iús anyukák, a ti babátok hogy volt a kuki felhúzás után? Ez normális ahogy a babám reagált rá? Majd megszakadt érte a szívem úgy sirt.
A jó dokcsinéni nem adott kencsikrémet a fütycsijére??
Mert kellett volna.Egy gyulcsicsökkentőt,meg egy érzéstelenitőcsit.És ha fáj,akkor is vissza kell húzcsizni,mert újra lepadcsizik.És utána kell bekencsizni krémcsivel.Kb egy hétig kell csinálni,hogy később ne legyen gondcsi, és ne kelljen körülmetélcsizni.:-))
semmit nem adot neki,se előtte,se utánna.
én meg büszke voltam a kicsimre,hogy milyen ügyes és milyen jól türte,de most este az a pokol volt.vele eggyütt sirtam mikor csináltam neki,mert láttam mennyire fáj,de adtam neki panadolt,hogy ne fájon annyira.
Körülmetélést igeneis alkalmaznak, akár az anya kérésére is.
Kamillateával mosogasd neki, naponta legalább 3x, kb. 4-5 napig.
Amugy ez a duzzanat elmulik pár nap alatt, meglátod jobb lesz.De a legfonotsabb, hogy mostmár kötelezően huzogasd neki, mert akkor visszatapad, és akkor kezdődik minden elölről. Végigcsináltam, hidd el tudom, mit beszélek.
Mi volt, h kamillateába áztattuk a fütyköst.
Te jo atya ur isten!
10hos baba anyukája
Válts orvost!
Kedves kérdező! Én vagyok a 19:40 és a 22:14 is.
Elolvastam a kérdésed,és a fürcsinél szónál felállt a szőr a hátamon.Gondoltam a saját stílusodban válaszolok.
Butaságot nem mondtam.
Egyszerűen rosszul vagyok,ha értelmes,okos anyukák gyerekeikkel kapcsolatban elkezdenek gügyögőmagyart beszélni.Lepcsi,tejcsi,kajcsi,fürcsi,babóka meg hasonlók.Óborzalom.
Nekem 3 fiam van,és mindnek ugyan így 1 éves korában csinálták meg.A lidocain sokat segített,mert elzsibbasztja,és kevésbé érzi a fájdalmat és nem csipte nekik pisiléskor.És sajnos akkor is fel kell húzni,ha üvölt.Utána viszont nagyon aranyosan tudják majd mosogatni.Türelmet és jó egészséget kívánok.:-))
utolsónak üzenem,hogy nem vagyok Hülye csak Kezdő anyuka.Amúgy hogy nem irtam ki teljesen azt,hogy az esti FÜRDETÉSNÉL mit érzet.meg ahogy Te irtad Sokkal Gyagyásabban hangzott még olvasni is,már bocs.ha nem tetszet ahogy irtam nem kellett volna válaszolni.
MINDENKINEK SZÍVE JOGA ÚGY GAGYARÁSZNI A SAJÁT GYERMEKÉHEZ AHOGY AKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Félre értettél. Nem mondtam,hogy hülye vagy,ezt Te magyarázod bele.
Nem gyagyás a válasz,hanem csípkelődő,tréfás.Nem a gyerekeddel beszéltél,hanem komoly kérdést tettél fel,ezért is válaszoltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!