Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha nem vasalom 7,5 hós...

Baj ha nem vasalom 7,5 hós babám lepedőjét?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy rettentően nyáladzik, és amióta tud fordulni, kaja után is rögtön hasra perdül, így sokszor jön vissza a szép színes főzelék...naponta van hogy többször cserélem a lepedőjét, mert annyira összefoltozza. Viszont a gumis szegélye miatt iszonyú macerás és időigényes a vasalása....

Amúgy a textil pelusait és a body-kat vasalom neki.

2010. jan. 27. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

dehogy baj! tegyél textil pelust a feje alá mint ha párna lenne, akkor csak azt kell cserélgetned naponta többször! :)

Z

2010. jan. 27. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
én is teszek a feje alá plusz lepit, h a gumsat ne kelljen mosni...ja és SEMMIT nem vasalok:-) inkább játszunk, csavargunk
2010. jan. 27. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Detto, textilpelus a baba feje alá, azt kell csak cserélni gyakrabban és lepdőt én sem vasalok.
2010. jan. 27. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát a textil pelussal az a baj, hogy egy ennyi idős baba már örökmozgó...:) Hiába teszek pelenkát vagy akármit a feje alá, kb 5 perc és már a nyakában van vagy rágcsálja, esetleg átcibálta az ágy másik végébe :) Lepcsi alá is szoktam tenni, de hát az a baj hogy a lepedő tiszta folt :( Nem szép látvány és nem is tartom higénikusnak

Köszi a válaszokat :)

2010. jan. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!