Baj, ha már nem vasalom 7 hós babám ruháit, csak a textilpelenkákat?
Sohasem vasaltam. Igaz szárítógépünk van, abból puhán, nem gyűrötten jön ki a ruha.
Ha azért akarsz vasalni, mert, hogy az "fertőtlenít" akkor nyugodtan hagyd abba, mert az csak a vasalás utáni 1 másodpercre igaz, hacsak nem tárolod csíramentes környezetben, légmentesen zárva.
Én vasalom mindannyiunk ruháját és nem is fogom abbajóhagyni, hisz így puhábbak és szebbek a ruhák, illetve számomra valahol ez az igényesség alapját képezi (ha a sajátomat vasalom, a gyerekemét miért ne tenném).
7 hónapos ikrek anyukája
Nekem is jobban tetszenek a vasalt ruhák,de már nagyon belefáradtam! Naponta többször is át kell öltöztetni,mert kifolyik a pisi-kaki,lebüfögi magát,stb,tehát sokat kell mosnom,sokat kell vasalni,már fizikailag nehezen birom. Ha megyünk valahova,vagy dokihoz,akkor persze kivasalom,de az itthoni ruhákra már nincs eröm.
Köszi a válaszokat.
Én is azt szeretem, ha a pelusok és a ruhák is vasalva vannak, de mi is valamikor a vasalnivalók közül öltözködünk :o) Általában a Barátok közt alatt szoktam a vasalást elvégezni :o)
Ha nem akarsz vasalni, szárítsd csipesszel a ruhákat: fellógatva a válluknál és csipesszel odafogatva a szárítóhoz. Így nem marad bennük csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!