Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szeparacios szorongas mikor...

A szeparacios szorongas mikor mulik el?

Figyelt kérdés
Jövö heten lesz 8 hos a babam es most kezdte el azt amit az elejen csinalt hogy egesz nap bög ha nem lehet a kezemben vagy a közelemben.Maszik mindenhova utanam es mindenhova beveri a fejet utana azert ordit.De egyedül a jatekaival egy percet nincs el es ha kimegyek a latotereböl visit.Hagyjam sirni?Mert ha felveszem akkor egesz nap a kezemeben akar lenni es nem tudok se enni se aludni.Mit tegyek?Ti hogy oldottatok meg ezt az idöszakot?
2014. nov. 7. 13:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja hordozokendö se megoldas mert 9 kg es mar komoly gerincfajdalmaim vannak
2014. nov. 7. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:

váltózó

van akinek pár hónap van akinek sokkal több....

gyerek függő

a nagynál nem igen volt

a középsőnél majd 4 hónap

a kicsinél asszem pár hét 1 hónap

2014. nov. 7. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiam már 19 hós, de anno pont 8 hónapos volt, amikor előjött Nála. Pont úgy viselkedett, mint a Te babád. Kb. 2-3 hónapig volt nagyon kemény, utána szépen csillapodott. Én bizony mindig megölelgettem, ha a nadrágomba csimpaszkodva üvöltött, főzni nem tudtam Tőle, mert ölelte a lábam. Akkoriban vagy alvásidőben végeztem a házi munkát, vagy bizony olyan is volt, hogy a 9 hónapos, husis fiamat a hátamra kötöttem, és úgy főztem. Éreztem, hogy nem hagyhatom magára, kellek Neki, ezért mindug rendelkezésre álltam. Olyan sosem volt, hogy nem reagáltam a sírására. És most van egy nagyon önálló, vagány fiacskám, aki nélkülem játszik a játszócsoportban /simán otthagyhatom, felügyelnek rá, imádja, és nem hiányzom Neki, tudja, hogy megyek érte/. Ha nem hagyod magára, amikor kellesz Neki, hamarabb túllesztek rajta. Bízni fog benned. És nem fogod elkapatni, ne aggódj! Talán ölbe nem kell mindug venned, arra azért ne szokjon rá, de ülj le mellé, ölelgesd meg, ne főzz, ne csinálj olyankor semmit.! El fog múlni, akkor behozhatod a lemaradásod a házi munka terén.
2014. nov. 7. 14:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso miota bölcsis a fiad?az elejen nem sirt mikor otthagytad?
2014. nov. 7. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi picink akkor még nem mászott. Neki az volt a lényeg hogy lásson minket, nem kell kézbe se venni. Pont 8 hónapos volt. Meg éjszakánként zokogva ébredt pedig 2 hós kora óta átaludta az éjszakát. Szerencsére 3 hét alatt letudtuk :-)
2014. nov. 7. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Bocsi, félreérthetően fogalmaztam, nem bölcsis a kisfiam, ez egy játszócsoport, ahová hasonló korú gyerkőcök járnak, a bölcsi szervezi, olyan, mint egy játszóház, heti pár alkalommal megyünk, van, hogy ott maradok Vele, de az is előfordul, higy otthagyom 1 órára, nagyon jól szokta érezni magát.
2014. nov. 7. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Hú ezt én is szeretném tudni mert gy hónapja tart nálunk is.Én felveszem és lerakom utána sokszor nem tetszik neki akkor feláll belém kapaszkodva na akkor mozdulni se tudok.Ilyenkor berakom a kiságyba rakok mellé játékot s elmondom neki mit csinálok mikor jövök vissza.Nem mondom hogy mindig kibírja amíg kell de vhogy túléli.Azért ha pár percig sirdogál úgy hogy hallja a hangomat nem lesz baja.
2014. nov. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!