Szeparacios szorongás apáért?
A szeparációs szorongás anyafüggő dolog, mert vele volt 1 test
szerintem olvasselőbb erről
"5-6 hónapos kora környékén kezdi felismerni, hogy ő és anya nem egy és ugyanaz a test, elkezdi felfedezni a saját kezét (megeszi) és lábát (azt is megkóstolja), aztán anyáét is (szintén a szájába veszi) és rájön, hogy anya nincs mindig ott. Ezért történthet meg ebben az időszakban, hogy míg korábban remekül elvolt egyedül is (naná, hogy elvolt, mert azt hitte, anya ott van vele), most sírni kezd, ha anya kimegy a szobából."
és sokan olyat beszélnek a gyerekbe, ami valójában bennük van, nem a gyerekben...
de ez egy másik könyvben van
Szia az én lányom is apás, igaz ha valami baj van akkor én kellek neki, de ugyanúgy mászik át az apjához, meg nem is jön hozzám az apjától :D aranyosak nagyon örülök hogy szereti az apját és annak is hogyha nincxs itthon akkor nem rajtam lóg, mert amit az első váloszoló írt
az az én lányomra nagyon iogaz
ha nem lát akkor sír.
Ha egyedül vagy a picivel akkor mi a helyzet?
Azért is lehet mert atz apja nyugodtabb és nála ő is jobban megnyugszik.
3-as vagyok ahogy utolsó írta minden gyerek más ő ilyen :)
én is gratulálok hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!