Mikor tetőzött nálatok a szeparációs szorongás?
Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom,most még a nagyival sincs el pár napja-.bár azt olvastam-éjjel nem emiatt kelnek-én mégis úgy érzem ezért ébred -és keres ennyit.2014. szept. 16. 20:08
1/6 anonim válasza:
Bocsanat, a valaszt sajnos nem tudom, de erdekelne hogy nalatok mikor kezdodott? 9,5 hos anyukaja.
2/6 anonim válasza:
Nekem 21 hónapos a kisfiam èn most veszem èszre hogy 1 percre sem akar szem elöl tèveszteni. Ha apukàjàra hagyom 5 percre míg lefutok boltba akkor vègig sír és kiabàlja annnnyya annnyyya.
Wc -re is jön velem... Különben az ajtót üti kèt kèzzel ès keservesen sír utànam.
Egyedül nem jàtszik csak ha ott vagyok ugyanabban a helyisègben, ha kimegyek pl a konyhàba fut utànam. Ha nem làt akkor kiabàlja hogy annnnyya. Ha mosógèpet pakolok ö is ott van mellettem.
Màr règebben is sokszor felkèrezkedett stb. de ez a mostani idöszakunkhoz nem hasonlítható.
Én èlvezem, nagyon össze vagyunk növe, imàdom.
De azèrt mire az ovit kezdjük talàn kicsit ez alakul mert akkor nagyon nehèz lesz mindkettönknek.
3/6 anonim válasza:
Nálunk most kezdődött,jövőhèten lesz 1èves,de 2hete önállóan jár,azóta jön utánam,apával sincs el ès èjjel is többször èbred :-(
4/6 anonim válasza:
Nálunk volt egyszer 8-11 hós koráig és valamikor most kezdődött újra kb 15-16 hósan de ez nem olyan vészes mint a korábbi. Az elsőnél az éjszakák szörnyűek voltak, most inkább nappal rosszabb mert vannak napok amikor észre sem veszi hogy elmentem mellőle és tudom csinálni a dolgom, de van hogy egész nap kézben lenne és nagy visítás van ha nincs időm ücsörögni mellette.
5/6 anonim válasza:
Mikor megindult a mozgásfejlődése, de még nem tudott járni. Ez valahol fél éves kor, és 10 hós kor között volt. A mosogatóig nem tudtam elmenni a nappalitól, mert csimpaszkodott a nadrágomba, és ordított. Nem kelt éjjel sűrűbben, de nap közben ha egy pillanatra nem látott, akkor a hisztit csapott, mint a csuda.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,azt olvastam ,hogy 8hónapos kor körül jelentkezik először,aztán 15.hónap körül újra.ezek a válaszok nálatok is igen változatosak voltak.
2014. szept. 17. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!